25 / 04 / 2024

MIPIM Gayrimenkul Fuarına türkiyeden katılan firmalar

MIPIM Gayrimenkul Fuarına türkiyeden katılan firmalar

26. defa düzenlenecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes’da gerçekleştirilecek. Türkiye’den 600’ün üzerinde katılım olması beklenen MIPIM 2015’e katılan şehir ve firma sayısı giderek artıyor.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Almanya'da açıldı!

Almanya, Düsseldorf'ta düzenlenen Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarına 72 firma katıldı. Fuar kapılarını bugün açtı...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

MIPIM Gayrimenkul Fuarına türkiyeden katılan firmalar Haberi

MIPIM Gayrimenkul Fuarına türkiyeden katılan firmalar

Bu yıl Türkiye’den 600’ün üzerinde katılım olması beklenen MIPIM 2015’e katılan şehir ve firma sayısı giderek artıyor.  Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, özellikle şehirler düzeyinde ilk kez bu kadar yüksek bir ilginin olduğunu vurguladı. Başta İstanbul , Ankara, Antalya ve Balıkesir olmak üzere pek çok şehir, vitrinlerindeki en son projelerle global yatırımcılarla bir araya gelmeyi planlıyor.  


Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırımcılarının ve markalaşan şehirlerinin katılımıyla gerçekleşecek. 10-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan MIPIM 2015’te Türkiye’den 600’ün üzerinde ziyaretçi katılım gösterecek. 


Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında MIPIM’e şehir katılımlarının artış gösterdiğine dikkat çekti. Aközer, gayrimenkul yatırımcıları açısından da aynı tespitin yapılabileceğini kaydetti. MIPIM’de ilk...