19 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci izmir

Nihat Zeybekci izmir

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci İzmir için en önemli projesini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, "İzmir hakkında en önemli projemiz bu" diyerek, "Ayın 20'sinden sonra açıklayacağız. 30 bin ARGE çalışanının olduğu, en büyük teşviklerin, avantajların verildiği, bilim insanlarının, akıl insanlarının. Bununla ilgili de 27 dönümlük bir al

Nihat Zeybekci: Projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, " İzmir'in genel bütün sorunlarını 14 başlık altında belirli bir takvime bağlayan çalışmamız bitti. Şu an onların sunumuyla ilgili hazırlık yapıyoruz. Bu projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık" dedi.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

İzmir'e ikinci Serbest Bölge müjdesi!

Gaziemir'deki Ege Serbest Bölgesi'nin genişlemesiyle ilgili düzenlemenin sona erdiğini dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İkinci serbest bölgenin hayata geçmesiyle ilgili de güzel gelişmeler var" dedş

İzmir'de deniz ve raylı sistem birleşecek!

Yaklaşan seçimler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de en çok öne çıkan problemleri çözeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

İzmir'de demiryolu ağları genişleyecek!

İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, projelerini ve İzmir üzerine tartışmaları anlattı. Zeybekci, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Zeybekci: 1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak!

Şehir merkezinde en ufak bir yeni yapılaşmaya izin verilemeyeceğini ifade eden AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak" dedi..

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

İzmir'de kentsel dönüşüm için platform kurulacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir'de yaşam kalitesi problemi olduğunu, kenti projeleriyle 21. yüzyıla hazırlayacaklarını söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

İzmir-Antalya arası 3 saate düşecek!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir ve Antalya'nın hızlı tren ve otoyolla birbirine bağlanacağını, proje ile Ege ve Akdeniz'de turizmin şahlanacağını söyledi.

Nihat Zeybekci izmir Haberi

Nihat Zeybekci izmir

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçirmeyi planladığı dev projelerini 10 ana başlık ve alt maddelerle, 4 Şubat Pazartesi günü açıklayacak. 

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, 5 Ocak’ta AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna açıklanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Meydanlarda vatandaşlarda bir araya gelen Zeybekci, İzmirlilerin sorunlarını dinliyor.

Seçim çalışmaları sürerken, Zeybekci’nin İzmir için projelerinin neler olacağı ise merak ediliyor. İzmir’i kalkındıracak hizmetlerin üzerinde çalışan Zeybekci, dev projelerini ise 4 Şubat Pazartesi günü açıklayacak.

10 ana başlık altında yer alan projeleri alt başlıklarla da detaylandıracak Zeybekci, İzmir’i kalkındıracak büyük projelere başlayacak. Zeybekci'nin projelerinde ulaşım, altyapı, turizm, kentsel dönüşüm, istihdam, bilim ve teknoloji, lojistik, kongre ve...