29 / 03 / 2024

nihat zeybekci mütekabiliyet yasası

nihat zeybekci mütekabiliyet yasası

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesine ilişkin açıklamasının ayrıntılarına ulaşıldı.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için planladığı projelerini açıkladı. İşte Nihat Zeybekci'nin projeleri... 

Nihat Zeybekci: Projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, " İzmir'in genel bütün sorunlarını 14 başlık altında belirli bir takvime bağlayan çalışmamız bitti. Şu an onların sunumuyla ilgili hazırlık yapıyoruz. Bu projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık" dedi.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

nihat zeybekci mütekabiliyet yasası Haberi

nihat zeybekci mütekabiliyet yasası

HABERTÜRK, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesine ilişkin açıklamasının ayrıntılarına ulaştı. Bakanlar Kurulu'na sözlü öneride bulunan Zeybekci'nin, "Akdeniz'deki rakip ülkeler de konut satışında bizimle rekabete girdi. Biz vatandaşlık vererek öne geçelim" dediği öğrenildi. Zeybekci, bu konuda TBMM açılır açılmaz yasal düzenleme yapılmasını istedi. 


Vatandaşlık hakkının, konut alan kişilerin yanı sıra yatırım yapan yabancılara da tanınmasını öneren vize gibi Zeybekci, vatandaşlık hakkına ek olarak uzun süreli vize gibi seçeneklerin de devreye alınabileceğini belirtti. Türkiye'de konut satın alan ve vatandaşlık hakkı elde eden kişiler, öncelikle ülkeye vizesiz olarak girebilecek. Tüm Türk vatandaşları ile aynı haklara sahip olacak yabancılar, isterlerse Türkiye'de istedikleri iş kolunda çalışabilecek. Yabancıların, askerlikten muaf tutulması düşünülüyor. 


Habertürk/Deniz...