18 / 04 / 2024

Nuvo Dragos kiralık

Nuvo Dragos kiralık

Maltepe Dragos’ta yükselen Nuvo Dragos projesinde faiz yüzde 1.15'e düşürüldü ve KDV sıfırlandı.P

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan Nuvo Dragos Konutları 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nuvo Dragos ödeme seçenekleri...

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Hayallerinizi yıllarca ertelemeyin! Nuvo Dragos!

Nuvo Dragos projesi satış sürecine "Hayallerinizi yıllarca ertelemeyin" sloganıyla devam ediyor. Dairelerin 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 75 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Nuvo Dragos'ta daireler hemen teslim! 337 bin TL!

Toplam 52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nuvo Dragos projesinde toplam 999 adet konut bulunuyor. Özderici GYO Nuvo Dragos'ta dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos projesinde 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla!60 ay 0 faiz!

Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Özderici GYO Nuvo Dragos Evleri'nde fiyatlar 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos'ta 60 ay faizsiz vadelendirme! 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özderici GYO imzası ile hayata geçirilen Nuvo Dragos Evleri'nde daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 60 ay faizsiz vade imkanı sağlayan projenin satış süreci devam ediyor.

Özderici GYO Nuvo Dragos projesinde fiyatlar 327 bin TL'den başlıyor!

5 blok halinde yükselen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Özderici GYO Nuvo Dragos projesinde fiyatları 27 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'da daire sahibi olma fırsatı!

Hemen teslim fırsatı sunulan Nuvo Dragos projesindeki stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5 bin 500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor...

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Nuvo Dragos Maltepe satılık ev fiyatları!

Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan Nuvo Dragos Maltepe projesinde birinci etabında, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor..

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası!

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası kapsamında aylık 2 bin 499 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı bulunuyor...

Maltepe Nuvo Dragos'ta hemen teslim, hemen tapu!

Hemen teslim, hemen tapu gibi bir imkanın sunulduğu Nuvo Dragos projesinde 2 bin 499 TL'den başlayan aylık ödemelerle ev sahibi olunabiliyor. 

Nuvo Dragos'a önce taşın sonra öde!

2 bin 499 TL'den başlayan aylık ödemeler ile kolay yaşam kolay ödeme seçenekleri sunulan Nuvo Dragos'ta 120 ay vade ile ev sahibi olunabiliyor..

Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel!

Toplam 999 konuttan oluşan Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel 440 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos kiralık Haberi

Nuvo Dragos kiralık

Maltepe Dragos’ta yükselen Nuvo Dragos projesinde yükselen banka faizleri yüzünden yatırımını öteleyenler için faiz yüzde 1.15'e düşürüldü. Yatırımcısına destek veren Nuvo Dragos'ta KDV sıfırlandı.

Hemen teslim avantajı ile yaşamın başladığı projede, indirim stoklarla sınırlı daireler için geçerli olacak 1.15 faiz ve sıfır KDV avantajı Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. Nuvo Dragos’ta peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Kişiye özel ödeme koşullarının da sağlandığı projede, ‘risksiz yatırım, hemen yaşam’ mottosuyla tapu teslimleri yapılabiliyor.

Nuvo Dragos projesi Maltepe Cumhuriyet Parkı'nın hemen yanında bulunuyor. Merkezi lokasyonu, konforlu ve şık daireleri, sosyal imkanları ve inşaat kalitesi ile Anadolu Yakası’nın marka projesi Nuvo Dragos’ta yaşam tüm renkleriyle başladı. Muhteşem Adalar manzarasına sahip ferah ve fonksiyonel daireleri ile Nuvo Dragos, daire arayışında...