28 / 03 / 2024

öib termik santral ihalesi ne zaman

öib termik santral ihalesi ne zaman

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı termik santrallerin özelleştirme sürecine ilişkin takvimi değiştirdi. Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin özelleştirmelerinde son teklif verme süresi nisan ayına kadar uzatıldı...

Eskişehir termik santral ihalesi iptal edildi!

Eskişehir Alpu ilçesindeki tarım arazilerinin üzerine kurulması planlanan kömürlü termik santrale ilişkin açıklanan ihale şartnamesi iptal oldu. 

Silivri'de termik santral protestosu!

Silivri Çevre Derneği öncülüğünde Termik Santrale Hayır demek amacıyla kurulan serbest kürsüde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Kararın yeniden gözden geçirilmesini istiyoruz” dedi.

Silivri'de termik santral projesine tepki!

Silivri'de yapılması planlanan termik santral projesine karşı etkinlik düzenlendi. Termik santral yerine güneş enerjisine yönelmek gerektiğini belirtildi.

İZDEMİR Termik Santrali'nin ÇED raporu iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İZDEMİR'in termik santral projesi için 7 yıl önce verilen ÇED olumlu raporunu İzmir 2. İdare Mahkemesi iptal etti.

İzmir Aliağa'daki termik santralin ÇED onayı hukuka aykırı mı?

Yöre halkının tepkiyle karşıladığı ve iptali için mücadele ettiği İzmir Aliağa'daki termik santral için Bakanlığın verdiği 'ÇED olumlu' kararı mahkeme tarafından hukuka aykırı bulundu

Bartın'da termik santral için çevre düzeni planları değişti!

Bartın'ın tarihi ve turistik, ilçesi Amasrada kurulması planlanan termik santral ve ek projelerinin gerçekleştirilmesi için değişiklik yapıldı.

SOCAR, Aliağa'daki termik santral yatırımından vazgeçti!

SOCAR'ın, İzmir Aliağa’da yapmayı planladığı kömürlü termik santrali yatırımını gerçekleştirmeyeceği iddia edildi.

Amasra'da termik santral onayı yargıya taşınıyor!

'Bartın Platformu', tarihi ve turistik ilçe Amasra'da kurulması planlanan termik santralle ilgili verilen 'Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Olumlu' kararının iptali için yargıya başvurma kararı aldı.

Amasra Termik Santral projesi 11 bin kişiyi iş sahibi yapacak!

Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya ilk termik santral projesini yapmaya hazırlanan şirketten yapılan açıklamada, çevreye, doğaya ve insan sağlığına duyarlı bir enerji santrali inşa edileceği belirtildi.

Amasra Termik Santrali'ne Çed olumlu kararı verildi!

Amasra’da kurulması planlanan termik santral için gerekli ÇED raporları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kahramanmaraş Elbistan Termik Santrali için ikinci ÇED kararı!

Diler Elektrik Şirketi tarafından, Elbistan’a bağlı Akbayır Mahallesi’nde kurulması planlanan 400 MW gücündeki termik santral için yeniden ÇED süreci başlatıldı. ÇED Süreci kapsamında Akbayır Termik Santrali için herhangi bir kanuni engel kalmadığı ifade edildi.

Bursa Kömürlü Termik Santral projesinin ikinci ÇED kararı onaylandı!

Bursa şehir merkezinde kurulmak istenen kömürlü termik santral projesinin ikinci ÇED olumlu kararı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca onaylandı. Bunu üzerine halk ve sivil toplum kuruluşları tepki gösterdi.

URTİM dev projelerde yer alıyor!

Kalıp ve iskele sistemlerindeki 36 yıllık tecrübesiyle yapı sektörünün en köklü firmalarından olan URTİM, Türkiye ve dünyada havalimanı, stadyum, rafineri, termik santral, konut gibi birçok projede hız kesmeden yer almaya devam ediyor.

öib termik santral ihalesi ne zaman Haberi

öib termik santral ihalesi ne zaman


Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin özelleştirmelerinde şubat ayında bitmesi gereken son teklif verme süresi nisan ayına kadar uzatıldı.


Alınan bilgiye göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı termik santrallerin özelleştirme sürecine ilişkin takvimi değiştirdi.


Buna göre, Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri için daha önce 24 Ocak olan son teklif verme süresi 10 Nisana, Çatalağzı Termik Santrali için 5 Şubat olan son teklif verme süresi 21 Nisan'a uzatıldı.


Yatağan Termik Santrali için daha önce 10 Şubat olarak açıklanan son teklif verme süresi de 30 Nisan'a...