29 / 03 / 2024

ordu yalıköy imar planı

ordu yalıköy imar planı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin turizmde geleceğine yönelik katkı sağlamak üzere, tarihi ve doğal güzellikleri barındıran Fatsa ilçesinin Bolaman ve Yalıköy Mahallelerinde imar planı çalışması başlattı.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...

Konak’ta kıyı düzenlemesinin imar planları yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir’in Konak’ta bulunan kıyı düzenlemesiyle ilgili oluşturulan imar planları yargıya konu edildi. Tayin edilen bilirkişi, tramvay hattının 25 bin ölçekli plana işli olmadığı sonucuna vardı.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Gemlik'te 600 yıllık mahallelere imar izni verilemiyor!

Gemlik'in Büyükkumla, Narlı ve Karacaali mahallelerine 1990'da çıkan Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Evlerinde oluşan hasarları bile onaramayan ev sahipleri, imar izni olmadığı için altyapı çalışmalarının aksadığını ve doğalgaz kullanamadıklarını belirtti...

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Karataş tarafından kuruldu.

ordu yalıköy imar planı Haberi

ordu yalıköy imar planı

Ordu'nun Fatsa ilçesinin Bolaman Mahallesi ile birbirinden güzel koylara sahip Yalıköy Mahallesi’nin imar planı yenileniyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi, yıllardır imar planıyla ilgili bir şey yapılmayan iki mahalle için Kültür ve Turizm Bakanlığından gerekli izinleri alarak çalışmalara başladı. Bu kapsamda yürütülen zemin etüdü ve harita çalışmaları tamamlandı.İlçede turizm potansiyelinin artırılması, mevcut imar sorunlarının giderilmesi ve sürdürülebilir bir planlama anlayışının getirilmesi için hazırlanan imar planı her iki mahalleye yeni bir çehre kazandıracak. İmar planıyla ilgili çalışmalar tamamlandığında, Kültür ve Turizm Bakanlığının onayına sunulacak.



Samsun Haber...