20 / 04 / 2024

Pakistan ve Rusya boru hattı ne zaman bitecek

Pakistan ve Rusya boru hattı ne zaman bitecek

Rusya, doğalgaz boru hattı projesi çerçevesinde 2 milyar dolar yatırım yapacak.Boru hattının, Pakistan'ın güneyindeki Karaçi liman kentinden Lahor kentine uzanacağı belirtilen açıklamada, projenin ilk safhasının Aralık 2017'de tamamlanacağı kaydedildi.

Türkiye ve Rusya, ihracatta Avrupa’nın öncüsü olacak!

OECD ve FAO’nun ortak hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunu paylaştı Rapora göre, Doğu Avrupa’daki tarımsal ürünlerin, özellikle tahılın, ihracatındaki büyüme, Türkiye ve Rusya’nın üzerinde yoğunlaşacak.

Türkiye'den Rusya ve Çin'den gelecek çelik ithalatında damping önlemi

Türkiye, Çin ve Rusya'dan ülkeye sokulacak çelik ürünlerinde yaılabilecek dampinge karşı önlem almaya karar verdi. Söz konusu karara ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İran ve Rusya, doları ticari işlemlerde rafa kaldırmayı planlıyor

Rusya ve Ukrayna arasında süren savaş ve AB blokunun Rusya'ya karşı hayata geçirdiği ekonomik yaptırımlar bölgede dengeleri değiştirecek adım ve anlaşmalara neden oluyor. Bu kapsamda İran ve Rusya'nın ticari işlemlerde dolar yerine yerel para birimlerini kullanmaya hazırlandığı öğrenildi.

Türkiye Rusya ve İran ortak otomobil geliştirecek! Sürpriz haber açıklandı

Bu yılın son çeyreğinde yüzde yüz elektrikli otomobil TOGG'u yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye'nin İran ve Rusya ile ortak bir otomobil projesi gerçekleştirmeye hazırlandığı açıklandı. İşte sürpriz haberin detayları...

Dolar ve altını enflasyon korkusu sardı!

Altın ve dolar fiyatı dün ABD'dekie 40 yılın zirvesini gören enflasyon rakamları ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamlaeından sonra hareketlendi...

Renault'dan şok eden Rusya kararı: Üretime devam!

Fransız otomotiv devlerinden olan Renault, Rusya'ya yaptığı otomobil ihracatını durdurmuştu ve Rusya'dan sonra Moskova'daki fabrikasında da üretimi durduracağını açıklamıştı. Ancak Renault, tekrardan üretime başlayacağını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Japonya tarafından kripto para platformlarına dikkat çeken bir uyarı yapıldı ve Rusya ile Belarus'a ilişkin yaptırımlara uyum sağlamalarının altı çizildi.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! 2 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 2 Mart 2022 gümüş fiyatı..

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları ne olacak?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne yükselişle başlayarak 1,936 dolardan işlem görüyor.

Gümüşün gramı 11,35 lira: Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor.

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlere pahalıya patlayabilir!

Rusya-Ukrayna savaşının Türk müteahhitlere pahalıya patlayabileceğine dikkat çekiliyior. Türk müteahhitlerin Ukrayna ve Rusya’daki 25 milyar dolar değerindeki projelerinin savaşın sona ermemesi halinde riskle karşılaşacağı belirtiliyor.

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,905 dolardan işlem görüyor.

Gümüş bugün kaç lira? 1 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 1 Mart 2022 gümüş fiyatı..

Pakistan ve Rusya boru hattı ne zaman bitecek Haberi

Pakistan ve Rusya boru hattı ne zaman bitecek

Pakistan ve Rusya, bin 100 kilometrelik doğalgaz boru hattı inşaatı ile ilgili anlaşmaya imza attı.


Pakistan Başbakanlık Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, "Pakistan ve Rusya, bin 100 kilometrelik boru hattının döşenmesi konusunda bugün bir anlaşmaya imza attılar. Pakistan Petrol ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Abbasi ve Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak anlaşmayı imzaladı. İmza törenine Başbakan Navaz Şerif de katıldı" denildi.


Boru hattının, Pakistan'ın güneyindeki Karaçi liman kentinden Lahor kentine uzanacağı belirtilen açıklamada, projenin ilk safhasının Aralık 2017'de tamamlanacağı kaydedildi.


Açıklamada, proje kapsamında Rusya'nın 2 milyar dolar yatırım yapacağı belirtilirken, Pakistan ve Rusya arasındaki ilişkilerde son yıllarda olumlu gelişmeler kaydedildiği...