19 / 04 / 2024

pastel and gayrimenkul satış ofisi

pastel and gayrimenkul satış ofisi

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak, ev sahibi olunuyor...

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

RE/MAX Türkiye'den son 3 ayda 750’den fazla girişimciye iş imkanı!

Konut kredilerinde yapılan indirimler ile gayrimenkul sektöründe taleplerde ciddi artış yaşandı. Gayrimenkul sektöründeki bu hareketlenme özellikle kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin dikkatini çekerken, devlet teşvikleri de gayrimenkul sektörünün albenisini artırdı. 

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'den Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 3 günde 23 milyon TL ciro!

29-30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde, AND Pastel’de yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasında 3 günde 28 daire satarak 23 milyon TL ciro yaptı..

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma’ya özel yüzde 40 indirim!

AND Gayrimenkul, geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiği ve yoğun talep gören “Bitmeyen Cuma” kampanyasını bu sene de hayata geçiriyor. 29 Kasım saat 19:00’da başlayacak olan büyük indirim kampanyası, 1 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

pastel and gayrimenkul satış ofisi Haberi

pastel and gayrimenkul satış ofisi


AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel Evleri projesi 45 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. AND Pastel Evleri projesi yedi blok halinde yükseliyor.


AND Pastel Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje eski Efes Pilsen Fabrikası alanına yapılacak. AND Pastel'de yüzde 5 peşinatla ödeme seçeneği bulunuyor.



AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık!


AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. AND Pastel Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.


1.200 adet konutun yer aldığı Kartal AND Pastel Evleri projesinde ofis ve mağaza alanları da olacak. AND Pastel Kartal projesi Haziran 2018 yılında teslim ediliyor. 



Telefon: 0850 393 40 00

Web: www.andgayrimenkul.com

Gülcihan...