26 / 04 / 2024

remax franchise bedeli 2019

remax franchise bedeli 2019

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn: “2019 sonuna kadar 300’ü aşkın franchise sayısına ve 4.000 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi…

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Bafra Pide'den franchise fırsatı!

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

Bedelsiz franchise fırsatları!

Franchise veren markaların girişimcilerden bir defaya mahsus talep ettiği isim hakkı bedeli bazen yatırımcıyı oldukça zorlayan bir gider kalemi olabiliyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Komagene bu yıl yurtdışında 35 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 1.050 şubeye ulaşmayı hedefleyen Komagene, yeni iş modeli geliştirdi. Komagene; bu yıl sonuna kadar 10 bin TL+KDV franchise bedeli almayacak. Üstelik açılışta da bayiye 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

Remax 1 numaralı Gayrimenkul Franchise'ı seçildi!

Dünya genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, "Franchise Times Top 200" listesinde 6 yıldır öncü franchise firması olarak öne çıkıyor. RE/MAX, 6 yıldır "Franchise Times Top 200" listesinde öncü gayrimenkul franchise firması seçiliyor.

Gelir vergisi emsal kira bedeli!

Gelir vergisi kapsamında kiraya konu olan meskende kira bedelinin hiç olmaması veya düşük olması halinde emsal kira bedeli uygulanıyor. İşte gelir vergisi emsal kira bedeli...

Emsal kira bedeli nereden öğrenilir?

Emsal kira bedeli; kira ücreti alınmayan veya düşük alınan durumlarda bağlayıcı olan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Peki emsal kira bedeli nereden öğrenilir? İşte yanıtı..

Tapuda satış bedeli nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu satışının gerçekleşebilmesi hem alıcının hemde satıcının belli oranlarda tapu satış bedeli ödemesi gerekiyor. Peki tapu satış bedelleri nasıl hesaplanır?

remax franchise bedeli 2019 Haberi

remax franchise bedeli 2019

Forbes editörleri RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn ile röportaj yaptı. İşte o röportaj;

RE/MAX’in global büyümesinden bahsedebilir misiniz?
RE/MAX Global 1973 yılında kuruldu. Çatısı altında hizmet veren broker ve gayrimenkul danışmanlarına örnek olmayı amaçlayan şirketimiz, bugüne dek birçok konuda ilkleri hayata geçirdi. RE/MAX Global, dünya genelindeki hızlı büyümesini 2018’de de sürdürdü. RE/MAX dünyanın en büyük gayrimenkul franchising zinciri olarak, en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurum olma özelliğini de taşıyor. Entrepreneur Dergisi’nin 2017 yılında 38’incisini yayınladığı Franchise 500 sıralamasında genel sıralamada 10'uncu, gayrimenkul kategorisinde ise ilk sırada yer alıyor. Hâlen, 105’in üzerinde ülkede, 7 bin 500’den fazla franchise ofisinde görev yapan 120 binden fazla gayrimenkul danışmanı mevcut ve yeni bölgelerde açılan yeni ofislerle birlikte bu sayı artmaya devam ediyor.

RE/MAX Türkiye...