29 / 03 / 2024

REMAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn

REMAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn RE/MAX'ın Türkiye'de 3 bin 350’nin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunduğunu açıkladı. Goldştayn hedeflerinin 5 yılda 9 bin 999 danışman olduğunu ifade etti. 

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

IMF Türkiye büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisi için 2021 yılının büyüme beklentisini yüzde 5.8'e düşürdü.

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

Koronavirüse rağmen gayrimenkul danışmanlığına ilgi artıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada pandemi sürecinde gayrimenkul sektörü özelinde geliştirdikleri dijital çözümlerin bu büyümede rol oynadığını belirtti.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Fitch Ratings: Küresel pandemi etkisinin ardından Türkiye büyümesini sürdürecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Winslow, Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren büyümenin artmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,5’e ulaşılmasının beklendiğini söyledi.

Türkiye’de 2 milyon devre mülk mağduru var!

Türkiye Büyük Millet Meçlisi, Devre Mülk ve Devre Tatil Sektöründe Yaşanan Mağduriyet İddialarının Araştırılması ve Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı...

Murat Goldştayn: Gayrimenkul sektörü 2020'ye iyi başladı!

Türkiye'de de gayrimenkul danışmanlığı işinin gelişiminde önemli rol oynayan RE/MAX,  büyümesine 2020 yılında da devam edecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2020 yılının gayrimenkul sektörüne iyi başladığını, bu yıl yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini belirtti...

REMAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn Haberi

REMAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre Türkiye’de 3 bin 350’nin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunan RE/MAX, beş yıl içerisinde bu rakamı 9 bin 999’a çıkarmayı hedefliyor. Gayrimenkul danışmanlığı için her ay 750’den fazla başvuru olduğunu söyleyen RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, ''Markamız şemsiyesi altında faaliyet gösteren her birey bu olumlu koşullardan ve marka gücünden yararlanma fırsatı buluyor'' diyor.

Bu yıl Türkiye’deki 20’nci yılını kutlayan RE/MAX, önümüzdeki döneme yeni büyüme hedefleriyle giriyor. Bu yıl franchise sayısını 260’ın, gayrimenkul danışmanı sayısını da 3 bin 350’nin üzerine çıkaran şirket, 2018 yılında 30 yeni ofis daha açmayı ve 300 yeni gayrimenkul danışmanını bünyesine katmayı hedefliyor. RE/MAX Türkiye’nin globalde 105 ülke arasında ilk beş içinde bulunduğunu söyleyen RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn ile şirketin...