27 / 04 / 2024

Şanlıurfa emlak piyasası

Şanlıurfa emlak piyasası

Şanlıurfa'da emlak sektörü, son zamanların en kötü günlerini geçiriyor.Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne artıyor.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'da 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Viranşehir Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 228 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Urfa’da emlak piyasası ikiye bölündü!

Türkiye genelinde konut satışlarında yaşanan düşüş Şanlıurfa'yı etkiledi. Şanlıurfa’da emlak piyasası ikiye bölündü.

Şanlıurfa'da konut satışlarında durgunluk!

Şanlıurfa'da emlak sektörü, son zamanların en kötü günlerini geçiriyor.Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne artıyor.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da emlak sektörü son zamanların en durağan dönemini yaşıyor. Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları hızla artıyor. 

Şanlıurfa'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa emlak piyasası Haberi

Şanlıurfa emlak piyasası

Şanlıurfa'da son iki yılda konut satışlarında büyük bir durgunluk yaşanıyor. Konut sektöründeki düşüşün olumsuz etkilediği emlakçılar ve müteahhitler, tekrar eski cazip hale gelmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyor. 

Urfanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Karaköprü’de daha önce 300 bin lira olan bir daire 200 bin liraya bile alıcı bulamaz hale geldi. Kentte bir ara altın çağını yaşayan emlak piyasasına son aylarda durgunluk yaşanıyor. 

Karaköprü’de fiyatların yüzde 10 ile 30 arası düştüğünü ifade eden sektörün önde gelen isimleri, düşen fiyatlara rağmen satışlarda durgunluk yaşandığını belirtti. Karaköprü’de 200 bin liralık dairede 20 ile 30 bin arası düşüş yaşandığı söylenirken 400 bin liralık dairelerin 300 bin liraya kadar düştüğü bildirildi. Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne...