25 / 04 / 2024

sarıgöl konutları satılık

sarıgöl konutları satılık

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları daire bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Sarıgöl Kent Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları ev fiyatları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları ev fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede teslimler yıl sonunda gerçekleşecek...

Acar İnşaat Sarıgöl Konutları ödeme tablosu!

Acar İnşaat Sarıgöl Konutları ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Sarıgöl Kent Konutları kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları satılık!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları satılık konutlardan 2+1'lerin fiyatları 197 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

sarıgöl konutları satılık Haberi

sarıgöl konutları satılık

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları daire bilgileri vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Sarıgöl Konutları projesi İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da yer alıyor.


Sarıgöl Kent Konutları projesi Acar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları daire 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları daire fiyatları konutun tipine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Sarıgöl Kent Konutları 5 blok halinde inşa ediliyor.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları'nda yer alan 1 oda 1 salon daireler 51 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 91 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 115 metrekare alanlarla tasarlandı.


Teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Sarıgöl Konutları Gaziosmanpaşa'da çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik ve yüzme havuzu yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları iletişim

Telefon: 444 0...