24 / 04 / 2024

Sekapark düzenleme çalışmaları

Sekapark düzenleme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri Kocaeli genelinde lale ekimi için Sekapark'ta hazırlık çalışmalarını başlattı.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Kripto paralara yasak geliyor mu? Hangi ülkeler düzenleme yapıyor?

Kripto paralarla ilgili birçok ülke düzenleme çalışmalarına start verirken, yatırımcılar sektörü nelerin beklediğini merak ediyor. Peki kripto para sektörünü neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gidiş-geliş 26 kilometre uzunluğa sahip olan Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Bostanlı 2. Etap kıyı düzenleme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi,  “İzmirdeniz- Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında Bostanlı 2. Etap Projesi’nin de yapım çalışmalarına başladı.

3. Havalimanı'nda hava sahası çalışmaları başladı!

İstanbul’un yeni havalimanı için hava sahası düzenleme çalışmaları devam ediyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Konak Tramvayı için çalışmalar devam ediyor!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi. İki etap halinde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 15 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Sekapark düzenleme çalışmaları Haberi

Sekapark düzenleme çalışmaları


Bir buçuk milyon lale’nin ekilmesi planlanan başta Sekapark alanı olmak üzere diğer merkezlerde lale soğanlarının ekimi öncesi lalelerin ekileceği parteller hazırlanıyor.




SONBAHARDA SEKAPARK BİR BAŞKA GÜZEL


Sonbaharı yaşadığımız bugünlerde solmuş yapraklarla sonbaharın tüm renklerini barındıran Sekapark doğanın tüm renkleriyle ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. Bugünlerde ilkbahar için hazırlanan Sekapark Yağmurlu ve sisli Sonbahar günlerinde deniz kenarında hava almak, fotoğraf çekmek, spor yapmak, akıllı bisikletlerle bisiklete binmek veya yürüyüş yapmak isteyen herkese kucak açarak ziyaretçilerine huzur vaat ediyor.


PARTELLER HAZIRLANIYOR


Laleler yoğunlukla toplam 500 dönüm üzerine kurulu ülkemizin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Sekapark alanında ekilmesi planlanıyor. Lale soğanlarının nisan ayında açması öngörülüyor. Nisan ayında rengârenk lalelerle baharı karşılayacak Sekapark için Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, bugünlerde hummalı bir çalışma yürütüyor.




LALELERLE FİGÜRLER...