23 / 04 / 2024

Sembol İnşaat tren istasyonu

Sembol İnşaat tren istasyonu

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

Eminönü-Halkalı tren hattı trafiği rahatlatacak!

İBB Başkanı Uysal, Eminönü'nden Halkalı'ya kadar inşaatı devam eden banliyö tren hattının hizmete açılması halinde ulaşım sorununa önemli katkı sunacağını ifade etti. 

Türk inşaatçıları Astana 2017 Expo’ya damga vurdu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar, bugünkü yazısında Astana 2017 Expo’sunu değerlendirdi. Munyar, yazısında ''Nur Alem”i Sembol İnşaat’ın yapması, Astana 2017 Expo’suna damga vurduğumuzu ortaya koyuyor'' ifadelerini kullandı.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

Sembol İnşaat geleceğin projelerine imza atacak!

Astana'da şehrin simgesi olan birçok yapıyı hayata geçirdiklerini dile getiren Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin, Kazakistan için uluslararası öneme sahip bu projede yer aldıklarını vurguladı.

Sembol İstanbul projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Karden İnşaat’ın Bahçeşehir –Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesi lansman döneminden bugüne kadar İstanbul’un en iyi prim yapan projelerinden biri oldu. Projede metrekare satış fiyatları 3.500-4.500 TL oldu.

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin ana projecisi oldu!

Başkent Astana, Orta Asya ve BDT ülkelerinin en iddialı projesi olarak tarihe geçecek olan 'EXPO 2017'ye, Sembol İnşaat organizasyonun en büyük yüklenici firması ve ana projecisi olarak dikkat çekiyor.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı!

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor.

Sembol İnşaat tren istasyonu Haberi

Sembol İnşaat tren istasyonu

Kazakistan’ın inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Sembol İnşaatın kurucularından ve Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 


Tamince, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatının 3 yıl sürdüğünü belirterek, “Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve Orta Asya’daki en büyük ve modern tren garı, şehrin gelecekteki 20-30 yıllık ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçüde bir bina.” ifadelerini kullandı.


Kazakistan piyasasında 15 yıldır hizmet verdiklerini söyleyen Tamince, ülkede yabancı yatırımlara teşvik ve vergi imkanlarının sağlandığını belirtti.


Tamince, “Türk iş adamlarının buraya vizesiz seyahat etmesi, burada rahat çalışması, oturma izni alabilmesi bizim için önemli. Kazakistan,1991’den beri Türk iş adamlarına ciddi anlamda fırsatlar sundu. Biz de elimizden geldiği kadar en...