29 / 03 / 2024

Senegal Stadyumu summa

Senegal Stadyumu summa

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Limak ve Summa, Blaise Diagne Havalimanı'nı 8 ayda tamamladı!

Türk firmaları Limak ve Summa tarafından hayata geçirilen ve Senegal'de yer alan Uluslararası Blaise Diagne Havalimanı açıldı.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nda bakım çalışması başladı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu bakıma alındı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu yeni sezona yetişecek mi?

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

İzmir Doğanlar stadyumu'nda çim tohumlar ekildi!

Bornova Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamlama aşamasına getirdiği Doğanlar Stadyumu’nda önemli bir aşama daha kaydedildi.

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu, 22 Ağustos'ta açılacak" dedi.

Senegal Stadyumu summa Haberi

Senegal Stadyumu summa

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugün köşesinde "Dedesinin izinde...Mağazasını açtı" başlıklı yazısında Tabanlıoğlu'nun Senagal Stadyumu'na imza atmasını da keleme aldı. İşte detaylar;

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu imzası

Yaptığı projelerle adını tüm dünyaya duyuran Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak: Senegal Stadyumu.

Senegal’in başkenti Dakar’ın spor altyapısına büyük destek verecek olan Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun temel atma töreni, geçtiğimiz günlerde büyük bir organizasyonla yapıldı. Dakar yakınlarındaki Diamniadio kasabasında inşa edilmeye başlanan 50 bin kişilik Senegal Stadyumu’nun (Stade du Senegal) temel atma töreni, Devlet Başkanı Macky Sall, hükümet üyeleri, FIFA genel sekreteri ve spor dünyasından isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi. Stadın, ev sahipliği yapacağı 2022 Gençlik Olimpiyat Oyunları’na yetiştirilmesi planlanıyor.

AFRİKA...