19 / 04 / 2024

silivri yatırımları 2016

silivri yatırımları 2016

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam çalışmaları denetleyerek, yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Çatalca ve Silivri’ye metro geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Her yerde metro her yere metro” anlayışıyla yürüttükleri raylı sistem yatırımlarından Silivri’nin de nasibini alacağını söyledi.

Silivri Kadıköy'e yeni spor sahası!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında Kadıköy Mahallesi’nde başlattığı spor alanı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Silivri'nin ilk tiyatro salonu açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Görkemli açılış programında İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

silivri yatırımları 2016 Haberi

silivri yatırımları 2016


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçede eş zamanlı olarak devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yeni Mahalle’de tüm hızıyla devam eden Silivri Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve asfalt çalışmaları ile Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mescit imalatını denetleyen Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


ÜNİVERSİTE BAĞLANTI SOKAKLARI ASFALTLANIYOR


Konutlar Mevkii 80 ada bölgesinde bulunan, bu yıl hizmet vermeye başlayan Rumeli Üniversitesi bağlantı sokaklarında asfaltlama çalışmaları başladı. Asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren ekibe kolay gelsin diyen Başkan Işıklar, imalat yapılan sokaklarda incelemelerde bulundu.



KAPALI PAZAR YERİ İNŞAATI SÜRÜYOR


Yeni Mahalle’de 6350 metrekare parsel alanına, 4050 metrekare Pazar oturumlu 1170 metrekare kapalı alanı ve bu alan içerisinde iki katlı tesis alanıyla hizmet verecek Silivri Belediyesi Kapalı Pazar Yeri inşaatı devam ediyor. Bay- bayan ve engelli tuvalet, ibadet yerleri,...