25 / 04 / 2024

sütlüce kültür merkezi

sütlüce kültür merkezi

1999 yılında Sütlüce'de Kültür Merkezi inşaatı ile birlikte Sütlüce'nin kaderi değişmiş ve evlerin fiyatı 3'e katlamış. Haliç'in de temizlemesiyle mahallenin çehresi değişmeye başlamış. Müteahhitler bölgeye akın ediyormuş.

Sütlüce Kültür Merkezi 10 yıldır bitirilmeyi bekliyor

Haliç'i kültür, sanat ve kongre vadisi yapma projesi kapsamında Sütlüce Mezbahasını Avrupa'nın en büyük kültür merkezi yapmak amacıyla 1998 yılında başlatılan ve bir yılda tamamlanması planlanan proje 10 yılda bitirilemedi.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Bodrum Nurol Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Atatürk Kültür Merkezi’nin yarısından çoğu yıkıldı!

Atatürk Kültür Merkezi’nin 67 günde yarısından çoğu yıkıldı.  Yıkım çalışmalarının son durumu ise havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Malatya Tohma'ya kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tohma'ya yeni bir kültür merkezi kazandırıyor...

Antalya Serik’e modern kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik'e modern bir kültür merkezi kazandırıyor.

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirmek amacıyla bir süre önce inşaatına başladığı Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı.

Yakuplu’ya kültür merkezi geliyor!

Beylikdüzü’ne yeni bir çehre yeni bir ruh kazandıracaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Yakuplu’ya kültür merkezi yapılacağını söyledi..

sütlüce kültür merkezi Haberi

sütlüce kültür merkezi



Bu evler servet oldu


Kültür Merkezi inşaatı ile birlikte Sütlüce'deki evlerin fiyatı 3'e katladı. Bir çok eski evin yerine yeni apartmanlar yükselmeye başladı.


Halk, ''Merkez, bölgenin kaderini değiştirdi'' diyor


10 BİN ZİYARETÇİ


   YAPIMI Kültür Merkezi nedeniyle bölgeye müteahhitler akın ediyor. Daha düne kadar en ucuz kiralık ev satılık evlerin bulunduğu Sütlüce'de çok sayıda yeni apartman yükseliyor...


GÖZDE OLDU


    SÜTLÜCE Mahallesi Muhtarı Kazım Cengiz, ''Bölgemiz birden bire gözde oldu. Haliç'teki temizlik çalışması da mahallenin çehresini değiştirmeye başlamasına katkıda bulundu'' diyor.


HESAPLAR DEĞİŞTİ


    EV ve arsaların müteahhitlere yüzde 40 oranıyla kat karşılığı veren mülk sahipleri şimdi yapıların yüzde 60'ını talep ediyor. Bazı bölge...