28 / 03 / 2024

TOKİ Giresun Dereli konutları

TOKİ Giresun Dereli konutları

2 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Giresun Dereli Evleri'ne başvurular bugün başladı. Peki TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Giresun Dereli satış duyurusu!

TOKİ Giresun Dereli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. TOKİ Giresun Dereli satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Giresun Dereli Konutları başvuru 2014! 3+1'ler 108 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Dereli Toplu Konut uygulaması kapsamında 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Dereli'deki sel konutlarının kurası çekildi!

Giresun Dereli'de Ağustos 2020'de meydana gelen sel nedeniyle hasar gören ve sonrasında yeniden inşa edilen konut ve işyerleri için kura çekimi gerçekleşti. 

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Giresun Dereli'de yeni konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Giresun'da geçtiğimiz sene 22 Ağustos tarihinde etkili olan sağanak sebebiyle sel ve heyelanlar yaşandı. Sel afetinden en çok etkilenen Dereli ilçesinde; afetzedeler için hazırlanan projede TOKİ tarafından yapılan 216 konut ve 72 iş yerinin inşası da büyük ölçüde bitirildi.

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

Giresun Dereli'de afetzedeler için yapılan konutlarda sona gelindi!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selden en çok etkilenen Dereli'de afetzedeler için konut yapım çalışmalarında sona gelindi...

Giresun Dereli'de konut ve iş yerlerinin inşaatı hız kesmiyor!

Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören Dereli'de ticari hayat büyük ölçüde normale döndü.

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

TOKİ Giresun Dereli konutları Haberi

TOKİ Giresun Dereli konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Dereli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


3 oda 1 salon daire seçeneğin satışa sunulduğu TOKİ Giresun Dereli Evleri'nde fiyatlar 101 bin 668 TL ile 123 bin 471 TL arasında değişiyor. 


Başvuruların bugün başladığı TOKİ Giresun Dereli Konutları'nda taksit ödemeleri 720 TL ile gerçekleşebiliyor. 


TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Giresun Dereli başvuruları 30 Eylül 2015 tarihine kadar ilgili bankanın sadece Dereli Şubesi tarafından kabul edilecek.


15 bin 250 TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabilen Giresun Dereli  TOKİ  Evleri 'nde satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş - Temerküz Şube Dereli Şubesi aracılığıyla yürütülecek .


TOKİ Giresun Dereli satış duyurusu için