19 / 04 / 2024

Trabzon denetim çalışmaları

Trabzon denetim çalışmaları

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Yapı denetim sistemiyle 2001 yılından günümüze 800 bin binayı denetlediklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da bakanlık olarak sahada 118 bin 500 konutun dönüşümü için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Erzincan-Trabzon Demiryolu çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu "14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından hazırlanacak proje kapsamında yapım çalışmalarına başlanılacaktır" dedi.

Trabzon denetim çalışmaları Haberi

Trabzon denetim çalışmaları

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor. Müteahhitler sıkı denetime tepki gösterirken müfettişlerin biraz tavizkar olmasını istedi. Müteahhitlerin bu talebine kızan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sezgin, bazı inşaatlarda ihmaller oluştuğunu ve bunun sonucunda da ölümlü kazaların meydana geldiğini belirterek, "Yapılan çalışma tamamen insan sağlığı içindir. İnsan sağlığı noktasında taviz olmaz." dedi. Son yıllarda işçi ölümlerinin artması sonucunda tekrar gündeme gelen iş güvenliği kapsamında 544 müfettiş ülke çapındaki inşaatları tek tek denetliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu'ndan 6 müfettiş, 15 gündür Trabzon'daki birçok şantiyede inceleme yaparak rapor hazırladı. 


MÜTEAHHİTLER TAVİZ İSTİYOR 

İsminin açıklanmasını...