26 / 04 / 2024

TÜED emeklilieri ev sahibi yapıyor

TÜED emeklilieri ev sahibi yapıyor

Konut projesi hakkında bilgi veren TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, “En az bin başvuru aldıktan sonra, konut projemizin bu yıl başlamasını bekliyoruz” dedi.

TÜED Ankara'da emeklileri ev sahibi yapacak!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, binlerce emeklinin ev sahibi olamadığı için kira derdiyle boğuştuğunu belirterek, bu kapsamda çalışmalar yürüttüklerini ve başlatılan konut projesinin ilk etabının Ankara'da hayata geçirileceğini söyledi....

TÜED emeklileri ev sahibi yapıyor!

Konut projesi hakkında bilgi veren TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, “En az bin başvuru aldıktan sonra, konut projemizin bu yıl başlamasını bekliyoruz” dedi.

TÜED Adana Şubesi'ne TOKİ için 12 bin kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı “TOKİ’den uygun koşullarda ev edinme” kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi’ne 12 bin kişinin başvurduğu bildirildi.

TOKİ Karabük'te TÜED üyelerini ev sahibi yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için TOKİ ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi.

Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Saint Pierre ve Miquelonluların tapu edinme hakkı...

Wallis ve Futunalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Wallis ve Futuna vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sao Tome ve Principe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Martin vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Papua Yeni Gineliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Papua Yeni Gine vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Papua Yeni Gineliler Türkiye'den ev alabilir mi? Papua Yeni Gineliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Niue vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi? Niueliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Niueliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Gine-Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi?

Gine - Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den arsa alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den işyeri alabilir mi? Gine - Bissau vatandaşları Türkiye'den nasıl ev alır?

Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Zelanda vatandaşlarının Türkiye'den tapu sahibi olma hakkı var mıdır? Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Helena adasında yaşayanlar Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

TÜED emeklilieri ev sahibi yapıyor Haberi

TÜED emeklilieri ev sahibi yapıyor


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, emekliler için ev müracaatlarına evi olmayan emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek ucuz konut sahibi olmak isteyen bütün emeklileri derneğe üye olmaya davet etti. Konut Projesi hakkında bilgi veren Kılıç, “Tüm emekliler derneğimize üye olabiliyor. En az bin başvuru aldıktan sonra, konut projemizin bu yıl başlamasını bekliyoruz. Başvurular sona erdikten sonra üyeleri çağırarak toplantı yapacağız. Talepleri öğreneceğiz. Başvuruları ücretsiz olarak alıyoruz” dedi.


“TALEP PATLAMASI YAŞANMAKTA”

Konutları TOKİ’nin yapacağını ekleyen Osman Kılıç, “Başvurular 1 ay önce başladı. Bu güne kadar çok sayıda başvuru oldu. Dernek üyesi olan, evi olmayan, emekli olanlar ile dul ve yetimler başvurabiliyor. Genellikle 2+1 için başvuru yapılıyor. 240 ay boyunca aylık 240 TL ödeme yapacaklar. Bizler de bu şartlardan...