28 / 03 / 2024

Türk Arap Gayrimenkul Fuarı nerede

Türk Arap Gayrimenkul Fuarı nerede

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özbek tarafından kuruldu. 

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ola Y.I. Jawadah tarafından kuruldu.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Yabancı gayrimenkul yatırımcıları Türk vatandaşı oldu!

Türkiye'de faaliyette bulunan bankalara yatıran, devlet borçlanma araçlarını üç yıl tutmak şartıyla satın alan ve gayrimenkul yatırım fonu katılma payını en az üç yıl elinde tutma şartıyla satın alan kişilere vatandaşlık verilmesi, 981 yabancı vatandaşı Türk vatandaşı yaptı.

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Alkader Watar ve Bakri Mlayes ortaklığında kuruldu. 

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

Türk gayrimenkul sektörü uluslararası yatırımcılar buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM'de Türk gayrimenkul sektörü yine boy gösterdi. Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projelere yoğun ilgi gösterdi.

Türk Arap Gayrimenkul Fuarı nerede Haberi

Türk Arap Gayrimenkul Fuarı nerede

Körfez ülkelerinin katıldığı fuarın açılışında konuşan TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, “Türk ve Arap yatırımcıların, bu işbirliğini aynı kararlılıkla sürdürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Türk Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri İç Mimari, Mobilya Fuarı ile Türk Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı’nı bir araya getiren 14’üncü Türk- Arap İşbirliği Zirvesi, İstanbul Yenibosna’da Pullman Istanbul Hotel ve Convention Center’da gerçekleşti.

KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN DİPLOMATLAR KATILDI 

1500 Arap yatırımcı ile 230 Türk yatırımcının bir araya getirildiği fuarda Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği Maslahatgüzar’ı Mohammed Saeed Salem Al Neyadi, Tunus Büyükelçisi Mohammed Faysal Bin Mustafa, Lübnan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mazen Kabbara, Kuveyt Devleti İstanbul Başkonsolosu Mohammed F.M.F. Almohammed, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta gibi Arap ve Türk dünyasının en...