19 / 04 / 2024

turyapı foresta

turyapı foresta

Turyapı kalitesi ve güvencesiyle Sarıyer'in el değmemiş doğasında, Koç Üniversitesi Batı Kampusü'ne komşu konumda yer alan Foresta Sarıyer, üniversite gençliği için dört dörtlük doğal ve konforlu bir yaşam merkezi olarak fark yaratıyor.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Avrupalı Türkler ev alırken kandırılırsa zararı Turyap karşılıyor!

Türkiye’nin en büyük emlak zincirine sahip firması Turyap, Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat’ta gerçekleştirilen  ‘Evim Türkiye Fuarı’na katıldı

Turyap, Avrupa'da büyümeye devam ediyor!

TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezi konumundaki Bloomsbury  ve Wood Green’in Lordship Lane üzerinde açılan yeni temsilcilikleri öncesi bir gece gerçekleştirdi. 

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Turyap'tan master franchise atağı!

Turyap, Türkiye’de franchise sistemini başlattı. Son iki yılda ABD, İngiltere , Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, İspanya, Hollanda’ya temsilcilik açan şirket Birleşik Krallık’ta Master Franchise açıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dövizle yapılmış kiralamalar için TURYAP Çözüm Merkezi devrede!

Dövizle kiralamalarda yeniden düzenlenecek sözleşmelerde şirketlerin bu süreci sıkıntısız atlatabilmesi amacı ile, İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle TURYAP Çözüm Merkezi devreye girdi.

TURYAP İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

turyapı foresta Haberi

turyapı foresta


Zamana dayanıklı, sağlam ve yaşanabilir konutların markası olarak öne çıkan Turyapı, İstanbul Sarıyer'de doğa ile iç içe bir mevkide bulunan, her türlü konfora ve lükse sahip, ulaşım açısından da en elverişli lokasyonda yer alan yaşam merkezi Foresta Sarıyer'i hayata geçiriyor. Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu olan Foresta Sarıyer, metropol içinde doğal yaşamı tercih eden kesimler kadar üniversiteli gençler için de bulunmaz bir fırsat sunuyor. 


Kira verme, ev al!

Foresta Sarıyer'in ferah ve konforlu daireleri için Turyapı, üniversiteli gençlere ve öğretim görevlilerine özel ödeme kolaylıkları ve kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Sahip olduğu konforu ve lüksüyle bölgede bir başka eşi olmayan Foresta Sarıyer, Karadeniz'in tüm doğal güzelliklerine yakın konumu ile alternati bir doğal yaşam imkanı sunuyor.


Foresta Sarıyer'den ev sahibi...