23 / 04 / 2024

ulaşım projeleri 2019

ulaşım projeleri 2019

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Ülke genelinde ve ana akslarında, hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı amacıyla projeler geliştiriyoruz." diye konuştu.

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İstanbul'a 233 kilometre raylı sistem kazandırdık!

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Raylı sistemler metrobüsün yükünü azaltacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak'' diye konuştu.

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Mega projeler TBMM Genel Kurulu'nda konuşuldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, bakanlığının bütçesi ile ilgili konuştu. Tuhan, bütçe kapsamında yer alan dev projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'a 2019'da başlamayı planlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, son 16 yılda ulaşım ve haberleşmede gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Bakan Turhan, Türkiye'yi demir ağlarla örme hamlesi başlattıklarını söyledi.

Türkiye yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesi"nin açılışında konuştu. Türkiye’yi yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi yaptıklarını belirten Turhan, ulaşım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Yatırım Programı'ndaki ulaşım yatırımları!

2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Yatırım Programı'ndaki ulaşım yatırımları..

ulaşım projeleri 2019 Haberi

ulaşım projeleri 2019

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, çeşitli ziyaretler sırasında üzere geldiği Malatya'da, yapımı süren Kuzey Çevre Yolu'nda incelemeler yaptı.  Daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunan Turhan, Başkan Selahattin Gürkan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Konuşmalarına devam eden Turhan, bölgenin bir kavşak noktası olduğunu ve her açıdan geliştiğini ifade etti.  Bir gazetecinin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmaları sorması üzerine Bakan Turhan, şu açıklamalarda bulundu:

"Oradaki çalışmalar planlandığı gibi gidiyor. Programın önünde gidiyoruz. Çok şükür hava şartları çalışmamızı, iş programımızı öngördüğümüz takvimden önce tamamlamak için bize imkan verdi. Geçtiğimiz yıllardan daha kısa sürede inşallah tamamlayacağız. Kurban Bayramı öncesinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım, onarım çalışmalarını tamamlayıp tam kapasiteyle İstanbul halkının hizmetine açmayı hedefliyoruz."

Turhan, bölgede planlanan hızlı tren hattıyla ilgili soru üzerine de proje...