25 / 04 / 2024

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği aliağa okul onarımı

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği aliağa okul onarımı

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, 79. okul tadilatını İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Yukarı Şehit Kemal köyünde gerçekleştirdi. Yukarı Şehit Kemal köyünün okulunu yeni bir görünüme kavuşturdu

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Konya Konevi Kültür Merkezi yıkılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 3 milyona mal edilen Konevi Kültür Merkezi yıkılarak yerine yeni bir tesis inşa edilecek.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği aliağa okul onarımı Haberi

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği aliağa okul onarımı


Daha iyi bir dünya bırakmak için, kültürel, ekolojik ve sosyal çalışmalar yapan Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, 79. okul tadilatını İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Yukarı Şehit Kemal köyünde gerçekleştirdi. Haftasonu İzmir Alsancak, Buca, Bornova, Karşıyaka, Aydın ve Manisa'dan 175 gönüllü, köy okulunun tadilatı için Yukarı Şehit Kemal köyünde buluştu. Misafirperver köy halkı, gönüllüleri gece evlerinde konuk etti. Tadilat bitiminde de anne babalara "Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı" eğitimi verildi.


İki gün çalıştılar

2 günlük çalışma sonunda okulun iç ve dış duvarları, tüm kapıları ve pencereleri boyandı, tuvaletler onarıldı, elektrik tesisatı elden geçirildi, kapılar onarıldı, boyandı. Atatürk büstü düzenlendi, ihata duvarı onarıldı ve boyandı. Masa örtüleri dikildi ve panolar hazırlandı. Bahçe çeşmesi önündeki zemin yenilendi. Voleybol sahası yapıldı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Öğretmen Nalan...