19 / 04 / 2024

Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri

Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Yenimahalle Belediyesi'nden insan odaklı dönüşüm!

İnsan odaklı kentsel dönüşüm projeleri ile gecekondu sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükseliyor.

Fikirtepe'den sonra bir inatçı da Yenimahalle'den!

Ankara Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, sahibinin talepleri nedeniyle yıkılamıyor. Şantiyenin ortasında yalnız kalan ev ise İstanbul Fikirtepe'deki alan ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor

Adem Ceylan Yenimahalle kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Ceylan Yenimahalle'nin kentsel dönüşümü tamamlanmış, yeşil alanları ile örnek olacak, sosyal donatı alanları ile kendinden söz ettirecek bir ilçe olacağını da sözlerine ekledi...

Fethi Yaşar Yenimahalle kentsel dönüşüm çalışmalarını açıkladı!

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar Yenimahalle'de kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Bölgeye aynca okul, cami ve sağlık sevince boğulurken, bazı vatandaşlarsa mutluluktan gözyaşlarını ocağı kazandıracağız dedi...

Yenimahalle altyapı ve üstyapı hizmetleriyle adından söz ettiriyor!

Altyapı ve üstyapı hizmetleriyle adından söz ettren, planlı ve düzenli yapısıyla göz dolduran ilçe, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ardahan Merkez Yenimahalle kentsel dönüşümünde son durum!

Ardahan Belediyesi Yalnızçam Salonunda düzenlenen Ardahan Merkez Yenimahalle 1. etap kentsel dönüşüm ve gelişim projesi Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un katılımlıya hak sahipleriyle paylaşıldı.

Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri

Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi. Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, örnek projelere imza atarak Yenimahalle’ye yeni bir çehre kazandıran Yenimahalle Belediyesi, Avrupa Konseyi Merkezinin yer aldığı Fransa’nın Strasbourg şehrinde Kent Araştırmaları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen 3’üncü Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi’ne katıldı.

“Sürdürülebilir Kentler ve Yerel Yönetimler” adı altında gerçekleştirilenorganizasyonda, Avrupa Konseyi Genel Merkezinde de sunumlar yer aldı.

Akademisyenler örnek proje uygulamalarını dinledi

Birçok ülkeden akademisyenin katılım gösterdiği kongrede, Yenimahalle Belediyesi adına konuşma gerçekleştiren Yüksek Şehir Plancısı Serhat Celep ve Harita Yüksek Mühendisi Gökhan Akkan, katılımcılara Yenimahalle’nin kentsel dönüşüm projelerini anlattı.

Akademisyenlere, başta Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile Mehmet Akif Ersoy Kentsel Dönüşüm Projesi olmak üzere Yenimahalle’nin tüm kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren  Celep ve Akkan, projelerin...