26 / 04 / 2024

Yırca santral

Yırca santral

Danıştay Yırca'daki santral için durdurma kararı verdi. Manisa'nın Soma İlçesi Yırcalı köylülerinin avukatı Deniz Bayram, termik santrale yaptıkları itirazı değerlendiren Danıştay 6. Dairesi'nin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini açıkladı.

Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Bahçeşehir’in merkezinde Makyol güvencesi ile hayata geçirilen Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede  23 bin liradan başlayan peşinatlarla ödemeler yapılabiliyor.

Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim imkanı!

Makyol güvencesi ile Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor...

Makyol Santral, yüzde 25 indirim fırsatıyla ev sahibi yapıyor!

Makyol güvencesiyle Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen Makyol Santral projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı. sunuluyor...

Antalya Kepez-Santral’de konutlar yükseliyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşümü olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar yükseliyor.

Yücesoy Santrall'de 415 TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Toplam 140 konuttan meydana gelen İzmir Yücesoy Santral projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor. Proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor..

Kepez-Santral Mahallesi’nde 3 bin 220 konut yıkıldı!

Antalya'nınKepez-Santral Mahallesi’nde bulunan 3 bin 220 konutun yıkımı tamamlandı. Proje dahilinde 3 bin 265 hak sahibine, 5 bin 70 konut veriliyor.

Antalya Kepez-Santral'deki dönüşümde 2 bin 500 konut yıkıldı!

Antalya'da başlatılan Kepez-Santral kentsel dönüşüm projesi kapsamında bugüne kadar 2 bin 500 evin yıkımı tamamlandı. Hak sahiplerine bu süreçte toplam 2 milyon 111 bin liralık taşınma yardımı ile 5 milyon 268 bin liralık kira yardımı yapıldı.

Kepez-Santral dönüşümü kapsamında 2 bin 500 ev yıkıldı!

ANTALYA'da başlatılan Kepez-Santral kentsel dönüşüm projesi kapsamında bugüne kadar 2 bin 500 evin yıkımı tamamlandı. Büyük bir hızla devam eden proje Şubat ayı içinde ihale edilecek ve 24 ay içinde hak sahiplerine daireleri teslim edilecek.

Antalya Kepezaltı-Santral'deki dönüşümde yıkımlar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepezaltı-Santral mahallelerinde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Uzun yıllar oturdukları evlerini boşaltmak zorunda kalan ev sahipleri kiralık ev bulmakta ve taşınmakta zorluk yaşadıklarını ifade etti.

Antalya Kepez Santral Mahalleleri'nde yıkım başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’ye örnek olacak ‘Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Antalya Büyükşehir'den Kepez Santral'deki dönüşüm için açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Santral ve Kepez Mahalleleri'nin 30 yıldır çözülemeyen tapu sorununu mahalle sakinleri ile birlikte çözeceği sözünün verildiği hatırlatıldı.

Antalya Büyükşehir'den Kepez ve Santral açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili ortaya atılan bazı iddialara yanıt verdi. İşte o açıklama...

Antalya Kepezaltı-Santral'de dönüşüm yıkımları başlıyor!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan 'Antalya'nın 'Rüya Projesi' Kepezaltı-Santral'de start veriliyor. Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, iki mahallede evleri bayramdan sonra boşaltmaya başlayacaklarını söyledi.

Yırca santral Haberi

Yırca santral

Yırca Mahallesi köylülerinin avukatı Deniz Bayram, Soma'da yapılması planlanan termik santralle ilgili Bakanlar Kurulu kararına karşı yaptıkları "acele kamulaştırma kararının iptali" ve "yürütmeyi durdurma" başvuru üzerine Danıştay 6. Dairesi'nin yürütmenin durdurma yönünde karar verdiğini bildirdi.


Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu kararına karşı "acele kamulaştırma kararının iptali" ve "yürütmeyi durdurma" amacıyla Eylül ayında Greenpeace Hukuk Derneği ve köylüler adına Danıştay'a dava açtıklarını söyledi. 


Danıştay 6. Dairesi tarafından görülen davanın karar aşamasında olduğunu kaydeden Deniz Bayram, yürütmenin durdurulması yönünde karar verildiği söyledi. 


Gerekçeli kararın pazartesi günü ellerine ulaşacağını ifade eden Bayram, şöyle konuştu:


"Dava eylül ayında başlamıştı ve yürütmeyi durdurma kararı alındı. Zaten en başından beri bu sürecin hukuka aykırı olduğunu söylemiştik. Buna ilişkin yürütmeyi durdurma kararı açtığımız gibi zeytinliklerin korunması için tüm...