29 / 03 / 2024

İslam Memiş'ten altın ve dolarla ilgili çok kritik yorum! Ne varsa satıp ona yatırdı...

İslam Memiş'ten altın ve dolarla ilgili çok kritik yorum! Ne varsa satıp ona yatırdı...

İslam Memiş, altın, dolar ve FED'in faiz kararına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



BİTCOİN CİDDİ ANLAMDA BASKILANMIŞTI

Bitcoin'le ilgili değerlendirme yapan İslam Memiş, 2 günlük düşüş sonrası yükselişe geçen Bitcoin için tahminleri verdi. Memiş, "Bitcoin’de 24 bin-27 bin dolar aralığını tahmin ediyoruz. 24 bin üstüne tutunursa 27 bin dolardan bahsedebiliriz. Çok ciddi anlamda baskılanmıştı. Tüm yatırım araçlarında tedirgin bir bekleyiş var. Piyasalar bir hikaye bekliyor. Bu ayın hikayesi ABD enflasyon rakamlarıydı. Önümüzdeki ayın hikayesi ise Fed faiz artırımı olacak." tahmininde bulundu.

İslam Memiş ten altın ve dolarla ilgili çok kritik yorum! Ne varsa satıp ona yatırdı...

Editörün Notu: Bu haber 21 Ağustos 2022, saat 21.15'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 94 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise bin 38 TL değerindedir.

İslam Memiş 'Bu son şans' dedi, altın için tarih verdi!

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yarış kızıştı

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön