25 / 04 / 2024

Kur Korumalı Mevduat Sistemi 150 bin yeni milyoner yarattı!

Kur Korumalı Mevduat Sistemi 150 bin yeni milyoner yarattı!

Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile geçen 6 ayda Türkiye’deki milyonerlere 150 bin 305 kişi daha eklenmiş oldu. Açıklanan detaylara göre, milyonerlerin bankalardaki serveti 4.4 trilyon TL'ye çıktı.



Açıklanan resmi rakamlara  göre, 2018 yılının Haziran ayında bankalarda 1 milyon TL ve üzeri hesaba sahip olan kişi sayısı 158 bin 482 kişi iken 2022 yılının Haziran ayı itibarıyla söz konusu bu sayı 671 bin 914 kişiye çıktı.

Yine aktarılan resmi detaylara göre, aradan geçen 4 seneden sonra milyonerler toplam mevduat değeri 4 trilyon 490 milyar TL'ye ulaştı. 2018 yılının Haziran ayında milyonerlerin toplam mevduat değeri de 1 trilyon 22 milyar TL şeklinde idi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın bu tarihte yerle yeksan olacak! Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş son dakika o tarihi verdi! Hemen bakın!

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön