19 / 03 / 2024

Milli Emlak o ilde 5 bin 500 bin TL'ye arazi satacak! Arazi arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 5 bin 500 bin TL'ye arazi satacak! Arazi arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin 500 TL'ye arazi satacak. Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.



Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Tunceli Merkez'de arazi satıyor.

Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan ilanlar kapsamında Tunceli Merkez'de yer alan arazi de yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında bulunuyor. 

Milli Emlak o ilde 5 bin 500 bin TL ye arazi satacak! Arazi arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Merakla beklenen Mart ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arazi ve arsalar KDV'den de muaf olmasıyla dikkat çekiyor. 

Söz konusu ihale ilanındaki detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin dört gözle beklediği ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Tunceli Merkez'de yer alıyor.

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 1.222,20 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Tunceli Merkez'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki o ihale...


Geri Dön