26 / 04 / 2024

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Maliye Bakanlığı Mali Politikalar Müdürü İvan Çebeskov, ülkede kripto paraların yasaklanmasına detek vermediklerine dikkat çekerek “Kripto paraların yasaklanması değil, regüle edilmeleri gerekiyor.” diye konuştu. 



Çebeskov, piyasanın regüle edilmesi durumunda vatandaşların haklarının korunacağına dikkat çekerek, “Yapılması gereken ilk şey vatandaşlarımızın, bu varlıkları satın alanların veya diğer bazı teknolojik çözümlerde kripto para kullananların çıkarlarını korumaktır. Kripto paraların yasaklanması değil, regüle edilmeleri gerekiyor.” diye konuştu.

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Merkez Bankası, 20 Ocak tarihinde yayımladığı raporda, Rus ekonomisinin olumsuz yönde etkilendiği nedeniyle kripto para birimlerinin ticaretinin ve madenciliğinin yasaklanması önerisinde bulunmuştu.

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Bloomberg'den kritik analiz: Dolar kuvvetlenecek!

Emekli maaşlarında büyük gelişme! Maaşlara 750 TL eklendi! İşte yatacağı tarih!

Altın fiyatlarında şok iddia! İkinci çöküş geliyor!

Akaryakıta bir zam daha yolda! Rekor kırmaya hazırlanıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön