20 / 04 / 2024

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...



Milyonlarca asgari ücretli vatandaşın da alabileceği fiyattan satılacak konutların arsası, sosyal donatıları ve alt yapıları devlet tarafından sübvanse edileceği için fiyatlarının da piyasanın bir hayli altında  olması planlanıyor. Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, merakla beklenen kapsamında üretilecek konutların fiyatı, 3 oda 1 salon daire için Türkiye genelinde ortalama 800-900 bin lira olacak. Verilen bilgiye göre açıklanan fiyatlar biraz daha yukarı çıkabilir.

TOKİ den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Yine verilen bilgilere göre, konut vadeleri 10 senede başlayıp 15 yıla kadar yükseliyor. Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı taksitler daha düşük olsun diye vade süreleri bazı projelerde 15 seneden daha çok da olabilir. Yine verilen detaya göre, dar gelirli ve oturacak konutu bulunmayan aileler söz konusu konutları satın alabilecek. 
Aylık gelirleri 14 bin Türk Lirası'nın altında olan vatandaşlar, bu konutlara başvurabilecek. Yine bu TOKİ konutlarının borçları bitene kadar satılmasına da izin verilmeyecek. Böylece ticari amaçla konutların alınıp satılmasına da engel olunacak.

Ev yapmak isteyenlere 100 bin ucuz arsa müjdesi! Bu sosyal konut arsaları kapış kapış gidecek! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Ankara'nın tek bir ilçesine tam 413 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu son dakika müjdesini sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a son dakika müjdesi! O ilçeye tam tamına 572 ucuz konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!


Geri Dön