26 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini daha gelirken, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. İşte detaylar...



Vatan'da yer alan habere göre, son dönemlerde 20 bin dolar seviyesi civarında hareketine devam eden Bitcoin’de yatırımcılar işlem yaparken bazı tedirginlikler yaşıyor. 
Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son haftalarda adeta büyük çöküş yaşayan kripto paralarda yatırımcılar ‘yeniden bir düşüş olacak mı?’ korkusuyla tedirgin oluyor. Bu nedenle de kripto para piyasasında işlem hacminin azaldığı belirtiliyor.

Konuyla ilgili olarak aktarılan resmi rakamlara göre, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 oranında değer kaybetti ve yatırımcıların gözdesi kripto paraların toplam piyasa değeri 982 milyar dolara geriledi.

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, Bitcoin'deki düşüş de yüzde 2.5 şeklinde oldu. Bitcoin'in fiyatı 20 bin 639 dolara düştü. Açıklanan resmi verilere göre, Bitcoin'in toplam piyasa değeri de 400 trilyon doların altında seyrediyor.

Yine gözde kripto para birimleri arasında yer alan Ethereum da düşüşe geçti. ETH'nin fiyatı yüzde 1.7 düştü ve bin 208 dolara indi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön