16 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini daha gelirken, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. İşte detaylar...



Ripple düşüşüne devam etti ve XRP'nin fiyatı yüzde 3.6 düştü ve 35 cent sınırına dayandı.

Açıklanan resmi raklamlara göre, dün yatırımcısını sevindiren Dogecoin ise bugün geriledi. Dogecoin'in fiyatı yüzde 6.7 düşerek 7 centin alt seviyelerine doğru düştü.

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

KRİPTO PARA YATIRIMCILARI SATIŞ BASKISINA HAZIR OLMALI

Ayrıca ABD’nin en büyük bankaları arasında yer alan JP Morgan’dan Bitcoin yatırımcılarına kritik bir son dakika uyarısı da geldi. JP Morgan analisti Nikolaos Panigirtzoglou’ya göre Bitcoin yatırımcılarının daha fazla satış baskısına hazır olması gerektiği kaydedildi.

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 

Kripto para sayısı rekor seviyede!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön