24 / 04 / 2024

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...



KİRA DÜZENLEMESİ NASIL OLACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere bakanlıklarla çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Bakan Kurum, “Çözüm bulmak adına 4 bakanlık bir çalışıyoruz. Aslında işin özeti ev sahibini de huzursuz etmeyecek, kiracımızı da mutlu edecek TÜFE rakamlarının altında bir düzenlemeyi çalışıyoruz. 10-15 gün içinde de Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacaktır. Bu çalışmayı yapıp vatandaşımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Emekli maaşları 1.234 lira artacak!

Aile Bakanlığı ödemeleri başladı! 1.298 TL hesaplara aktarılıyor!

Kira artışı düzenlemesi 10 gün içinde tamamlanacak!

Ev sahipleri dikkat! Son günü kaçırmayın!

Çocuğu olanlar dikkat! 600 TL'ye kadar para veriliyor! PTT'den alabilirsiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön