28 / 03 / 2024

adana kentsel dönüşüm master planları

adana kentsel dönüşüm master planları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ilçe belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştığını söyleyerek, “Bu uyum çerçevesinde tüm kente yönelik kentsel dönüşüm master planını hazırlayacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Adana’ya ‘kentsel dönüşüm’ müjdesi!

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında oluşan selde 12 bina ağır hasar aldı. Afetzedelere ziyaret gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

adana kentsel dönüşüm master planları Haberi

adana kentsel dönüşüm master planları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı-Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Eski Bakan Fatma Gül Demet Sarı, AK Parti Adana Milletvekilleri ve bazı ilçelerin Cumhur İttifakı  belediye başkan adaylarıyla beraber Adana Valiliğini ziyaret etti. Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakan Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yle beraber, Adana’yı geleceğe taşıyacak projelere imza atacaklarını belirtti. Bakan Murat Kurum, halihazırda iş birliği yapılan ve gelecekte beraber çalışılacak dev projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MASTER PLANI

Adana Valiliğinde basın toplantısı gerçekleştiren Bakan Kurum, Adana için çok verimli inceleme ve görüşmeler yaptıklarını söyleyerek, önümüzdeki süreçte verilecek yeni hizmetlerle ilgili bilgi aktardı. Uygulaması devam eden ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek yeni...