23 / 04 / 2024

Aliağa kentsel dönüşüm

Aliağa kentsel dönüşüm

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Aliağa'nın kentsel dönüşüm ihtiyacı!

İzmir CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran, ilçede son yıllarda öne çıkan en büyük sorunlarından birinin konut ve dönüşüm olduğunu söyledi. Devran, bölgenin dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Aliağa'da kentsel tasarıma ihtiyaç var!

Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Kahraman Cengiz, "Aliağa eskiden küçük bir yerken şimdi büyük bir kent oldu." dedi.

İzmir Aliağa'da dönüşüm bir an önce başlamalı!

MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, Türkiye'nin önemli sanayi merkezi konumundaki Aliağa'da ulaşım master planı, kentsel dönüşüm ve sağlık sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunacağını açıkladı.

Aliağa'da dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa İstiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

Aliağa İzmir Caddesi kabuk değiştiriyor!

Aliağa İzmir Caddesi kabuk değiştiriyor. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde; Aliağa'nın önemli arterlerinden biri olan 'İzmir Caddesi' A'dan Z'ye sil baştan yeniden yaratılıyor.

Barış Eroğlu Aliağa kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Barış Eroğlu Aliağa kentsel dönüşüm projelerini anlattı. CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi olan Barış Eroğlu, kentte kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Aliağa'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıldı!

21 ilce belediyesinin yetkilendirdiği İzmir'de, yetki verilen belediyelerden biri de Aliağa oldu. Ege'nin tümü gibi 1. derece deprem riski altında bulunan Aliağa'da, Belediye'nin yetki almasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıldı.

Aliağa'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen sanayi ve ticaret kentlerinden Aliağa, kentsel dönüşümü masaya yatırıyor. Toplantı, İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde 21 Şubat Cuma günü düzenlenecek...

Aliağa'da kentsel dönüşüm masaya yatırılacak!

İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek olan Kentsel Dönüşüm Konferansında, dönüşümle ilgili merak edilen tüm sorular ilgili kurumlar tarafından yanıtlanacak...

Aliağa'da kentsel dönüşümün tüm yönleri konuşulacak!

İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek olan “Kentsel Dönüşüm Konferansı”nda, dönüşümle ilgili merak edilen tüm sorular ilgili kurumlar tarafından yanıtlanacak.

Aliağa'da altyapı hizmetleri sürüyor!

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa'da ihtiyaç duyulan altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı..

Aliağa'da kapalı spor salonunun temeli Cumartesi günü atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24. Akıllı Kapalı Spor Salonunun temelini 30 Kasım günü Aliağa’da atacak. Salonun temel atma töreni İzmir’in belediye başkanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, İzmir ve ilçelerin kanaat önderlerini Aliağa’da buluşturacak...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Aliağa kentsel dönüşüm Haberi

Aliağa kentsel dönüşüm

İzmir Aliağa Belediyesi, şehir merkezinde bulunan ve sahiplerinin uzun süredir sıkıntı yaşadığı Sarı Konutları’nın kentsel dönüşümü için harekete geçti. Aliağa Belediyesi'nde yer alan habere göre; Aliağa’nın en eski yapılarından olan ve son depremlerde büyük hasar alan 695 ada 1 parseldeki konutlar, Belediye tarafından yerinde kentsel dönüşüm projesiyle yenilenecek. Daireleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara kentsel dönüşüm yasası kapsamında 18 ay boyunca kira yardımı da yapılacak. 60 Konutu kapsayan proje bitiminde deprem yönetmeliğine ve kent estetiğine uygun modern yeni daireler sahiplerine azami 18 ay gibi kısa sürede teslim edilecek.

KONUT SAHİPLERİNDEN HİÇBİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK 

Kentsel Dönüşüm Projesi fikrini sunmak ve bilgilendirmeler yapmak için Belediye Meclis Salonu’nda konut sahipleriyle toplantı yapan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, binaların yenilenmesi karşılığında konut sahiplerinden hiçbir ücret talep...