20 / 04 / 2024

Alya Grandis teslim

Alya Grandis teslim

Akkuş Gayrimenkul’un Lübnanlı ortağı ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ilk projesi olan Alya Grandis’in teslimleri yapıldı.

Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan merkezli BOSS4 şirketiyle birlikte İstanbul Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı. Projede teslimler 2019 Ağustos'ta yapılacak...

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

Alya Grandis’te yaşam başladı!

Akkuş Gayrimenkul’un Lübnanlı ortağı ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ilk projesi olan Alya Grandis’in teslimleri yapıldı.

Alya Grandis'in satışlarının yüzde 50’si tamamlandı!

Alya Grandis projesinde sona gelindi. Alya Grandis projesinin anahtar teslimlerine Ağustos 2019’da başlanacak...

Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan merkezli BOSS4 şirketiyle birlikte İstanbul Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı. Projede teslimler 2019 Ağustos'ta yapılacak...

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis projesinin lansmanında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje hayata geçireceklerini söyledi.

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Grandis'in basın lansmanı 30 Ocak'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde markalı konut projeleri gerçekleştiren Akkuş İnşaat'ın ortakları arasında bulunduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yeni konut projesi Alya Grandis'i tanıtmaya hazırlanıyor. 

Alya Grandis teslim Haberi

Alya Grandis teslim

Tekstil ve kimya sektörlerinde edindiği 30 seneyi aşan köklü tecrübesini Akkuş Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektöründe kazandıran Akkuş Grup, inşaat çalışmalarına da hız verdi. Lüblanlı El Khatip Grup ortaklığıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ilk projesi olan Alya Grandis’in inşaatını tamamlayan şirket, projede teslimleri de yaptı. 100 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü’nde hayata geçirilen projede, 144 ile 372 metrekare arasında değişen, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon olarak 4 daire tipine sahip100 konut ile 8 ticari alan bulunuyor. Yüzde 90’ının satışı tamamlanan projedeki 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon dubleks konutlar,“Büyük düşünen” kalabalık ailelere sesleniyor.
 
Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Grandis...