27 / 04 / 2024

Ankara icra dairesi

Ankara icra dairesi

Ankara 3. İcra Dairesi tarafından Çakırbey Sitesi'nde bulunan dubleks villa, Yenimahalle'de bulunan depolu dükkan ve Çankaya'da bulunan mesken, 21 Nisan 2015 günü 10:10 ile 10:35 arası ihale ediliyor.

Ankara'da 9 milyon TL'ye satılık bina!

Ankara Pursaklar ilçesinde bulunan 2.226,00 metrekare yüzölçümüne sahip bina Ankara 14. İcra Dairesi tarafından 27 Şubat 2015 günü 15:05 ile 15:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Ankara'da 2.7 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara İli Çankaya İlçesi'nde bulunan 1590 metrekare yüzölçümüne sahip villa Ankara 22. İcra Dairesi tarafından 9 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni değişiklik mecliste!

Gayrimenkul satış ihalelerinde değişikliğe gidildi. Buna göre, ihale alıcısının talebi üzerine icra dairesi, satışı gerçekleştirilen taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması emrini verebilecek.

Karaman İcra Dairesi'nden 10 milyon 354 bin 375 TL'ye satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi kent içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 10 milyon 354 bin 375 TL isteniyor.

Kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla talep edilebiliyor. Peki kira alacağı ve tahliye için icra takibi nasıl başlatılıyor? İşte kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021...

Kira borcuna itiraz dilekçesi 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla isteyebiliyor. Kiracı icra takibi içerisinde gönderilen ödeme emrine 7 gün içinde itiraz edilebiliyor. Peki kira borcuna nası itiraz ediliyor? İşte kira borcuna itiraz dilekçesi 2021...

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. icra Dairesi, Üsküdar Çengelköy'deki 4 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 16 milyon 830 bin TL olarak belirlendi.

Sanal icra dairesi uygulaması geliyor!

Yargı Reformu Stratejisine göre, icra ve iflas dairelerinin yönetim, personel ve teşkilat yapısını düzenleyen müstakil bir mevzuat hazırlanıyor.Bu kapsamda yeni icra daire modeli yangınlaştırılarak, sanal icra dairesi uygulamasına başlanacak. 

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

Ankara'da vergi yapılandırması için 550 bin başvuru!

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların peşin ve ilk taksit ödemesi için bugün son gün. Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Batı İcra Dairesi'nden satılık 2 fabrika 15,6 milyon TL'ye!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit mahallesinde yer alan 2 fabrikayı 15 milyon 639 bin 775,30 TL bedelle satışa sunuyor. Fabrikaların 1. satış günü 19 Temmuz 2018 tarihi olarak belirlendi. 

Cebri satışta gerekli belgeler nelerdir?

Borçlunun mallarının icra dairesi tarafından haczedilip satılması işleminde hangi belgeler gereklidir?

Ankara icra dairesi Haberi

Ankara icra dairesi

Ankara 3. İcra Dairesi tarafından Çakırbey sitesinde bulunan dubleks villa, Yenimahalle ilçesinde bulunan depolu dükkan ve Çankaya ilçesinde bulunan mesken 2 milyon 420 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.


1 No'lu Taşınmaz;

Ankara Çakırbey Sitesi villalarında bulunan dubleks villa, bodrum kat, zemin kat, 1. kat ve çatı katından oluşmaktadır. Zemin katında, antre, merpen holü, 1 oda yer alıyor. 1. katında; merpen holü, 3 oda, banyo, 2 balkon çatı arası katında merpen holü ile banyo ve saunalı yatak odası, bodrum katında; merpen holü, salon, depo, sinema odası, komsi odası, wv, lavabo, kapalı garaj ve garaja açılan spor odası bulunuyor. 


Taşınmazın bodrum katı 169 metrekare, zemin katı 106 metrekare, 1. katı 82 metrekare, çatı arası ise 76 metrekare olarak görülüyor. Toplamda 480 metrekareden oluşuyor. 


Adresi: Ankara, Yenimahalle...