25 / 04 / 2024

arazi yatırımı 2020

arazi yatırımı 2020

RE/MAX 7TEPE Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran, 2019 yılındaki yatırım trendlerine ışık tuttu ve yatırım sektörünü tüm sebep ve sonuçlarıyla analiz etti. Değişen ekonomik koşullar ve enflasyonun artışıyla parasını güvence altına almak isteyenler arazi yatırımını tercih etti.

Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı!

REMAX 7TEPE Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran konut ve arazi piyasası ile ilgili yorumlarda bulundu. Başaran, "Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı" dedi...

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

Konut fiyatlarındaki artış tiny houseları yatırım aracına dönüştürdü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve git gide artan konut fiyatları, imarlı arazi gerektirmeyen tiny houseları adeta bir yatırım aracına dönüştürdü.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

İznik arazi yatırımcılarının gözdesi oldu!

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir, Osmangazi Köprüsü'nün hizmete açılmasıyla değer kazanan İznik'in arazi yatırımcılarının yeni gözdesi olduğunu söyledi...

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

arazi yatırımı 2020 Haberi

arazi yatırımı 2020

RE/MAX 7TEPE Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran, 2019 yılındaki yatırım trendlerine ışık tuttu ve yatırım sektörünü tüm sebep ve sonuçlarıyla masaya yatırdı. Değişen ekonomik koşullar ve enflasyonun artışıyla parasını güvence altına almak isteyenler 2019 yılında arazi yatırımını seçti. Bu tercihin ne kadar doğru olduğunun bir kanıtı olarak arazi, 2019 yılında n çok kazandıran yatırım alternatifi oldu.

Türkiye’deki, özellikle İstanbul’daki nüfusun sürekli ve hızlı olarak artış göstermesi ve şehirleşme oranının yükselmesiyle vatandaşın beklentileri farklılaştı ve özellikle beyaz yakalılar arazi yatırımını tercih etmeye başladı. Zira insanlar, doğru lokasyonda ve doğru zamanda alınmış bir arsa ya da arazinin; sürekli dalgalanan ekonomik kondisyonlar içerisinde kısa, orta ve uzun vadede en fazla getiriye sahip enstrüman olduğuna dair bilinç kazandı.

2019 verileri incelendiğinde senelerdir  var olan ve gittikçe...