18 / 04 / 2024

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatı

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs'ta tam kapasite olarak hizmete açılacak....

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başakşehir Şehir Hastanesi çekim alanı oluşturacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Türbini Devreye Alma Töreni'ne video konferansla katıldı. Törende konuşan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son fotoğraflar!

Son hazırlıkları tamamlanan, tabelası asılan Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılacak.

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yöntemiyle katıldığı törenle açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. İlk etabı açılan hastanenin 20 Mayıs'ta tamamen açılması planlanıyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip olacak Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Şantiye alanında çalışmalar havadan görüntülendi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatında iş kazası: 1 işçi öldü!

İstanbul'da yapımı süren Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarının bakanlık tarafından yapılacağını açıkladı.

Başakşehir Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi hakkında açıklama yapan Vali Yerlikaya, "Başakşehir Şehir Hastanesi, 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip. Hastanenin 2020 yılının Haziran ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor" dedi. 

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, sağlık tesisinin farklı branşlarda 8 hastaneyi bünyesinde barındıran Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yapımında son 1 yıla girildiğini söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Sojitz tarafından projesi sürdürülen ve tamamlandığında dünyanın en büyük sağlık kampüslerinden birine dönüşecek Başakşehir Şehir Hastanesi lansman toplantısı 5 Temmuz'da...

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaat çalışanlarından eylem!

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler şantiyede çıkan yemekleri ve kötü çalışma koşullarını protesto etti. İşçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı. 

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları satışa çıktı.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Rakamlarla Başakşehir Şehir Hastanesi!

"Dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası" olan Başakşehir Şehir Hastanesi geçtiğimiz günlerde tam kapasite olarak hizmete açıldı. İşte Rakamlarla Başakşehir Şehir Hastanesi...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ismi hayatı simgeliyor!

Dün tam kapasite açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ismi oldukça konuşuldu. Hastane ismindeki sakura kelimesinin ne anlama geldiği merak edildi. İşte hastanenin isminin anlamı...

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Japon kredisiyle mi yapıldı?

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ismi 'Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi' oldu. İsminde Japonca kelimeye de yer verilen hastane bugün tam kapasiteyle açıldı...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatı Haberi

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs'ta açılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin, açılışa video konferans yoluyla katılacağı belirtildi.

789 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu ve 1 milyon 21 bin metrekare kapalı alana sahip olan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 2 bin 68 sismik izolatör ile depreme dayanıklı şekilde yapıldı. 

Ayrıca 3 heliportu bulunan, 10 bloktan oluşan, 456'sı yoğun bakım yatağı olmak üzere 2 bin 682 yatak kapasiteli olan hastanede, 30 bin metrekare kapalı alan içinde erişkin, çocuk, travma ve kadın doğum acil servisleri bulunuyor.

Günlük asgari 7 bin hastaya hizmet verecek düzeyde tanı ve tedavi üniteleri olan acil servislerde, negatif basınçlı...