24 / 04 / 2024

benzin gideri

benzin gideri

Dünya Gazetesi Yazarı Alaattin Aktaş enflasyonun önümüzdeki aylarda yüzde 40 - 50 düşeceğini belirterek, "Enflasyonun düşmesi olarak ifade edilen bu kavram enflasyon hızının düşmesidir" dedi.

Enflasyon düşünce aylık doğal gaz faturası, sigara parası, benzin gideri de düşecek mi?

Dünya Gazetesi Yazarı Alaattin Aktaş enflasyonun önümüzdeki aylarda yüzde 40 - 50 düşeceğini belirterek, "Enflasyonun düşmesi olarak ifade edilen bu kavram enflasyon hızının düşmesidir" dedi.

Motorindeki bayram indiriminden sonra benzin ve LPG'ye de indirim geldi! İşte 2 Temmuz güncel fiyat listesi

Bayram öncesi akaryakıta indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Ulaşımda en çok tüketilen mazota iki gün üst üste 2,5 lira ve 84 kuruşluk indirim yapılmasının ardından benzin ve LPG'ye de indirim geldi. İşte 2 Temmuz güncel fiyat listesi...

1 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorin ne kadar?

Akaryakıt fiyatları gündemde yer alıyor. Benzin ve LPG'ye indirim geleceğine yönelik haberler sürücüleri bir hayli heyecanlandırdı. İşte detaylar!

Benzin ve LPG'ye dev indirim! Bu gece yarısı pompaya yansıyor! Opet, PO, Shell, BP, Total 1 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Motorine geçtiğimiz günlerde indirimler uygulanmıştı şimdi sıra Benzin ve LPG'ye geldi! Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatı bugün kaç lira oldu? İl il güncel fiyatlarda son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

30 Haziran benzin fiyatları! Benzin fiyatları ne kadar? Motorin ne kadar, kaç TL?

Benzin fiyatlarının ne kadar olduğu, indirim gelip gelmediği sürücülerin gündeminde yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Yeni indirim var mı? Opet, PO, Total, Shell ve BP 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün benzin, motorin ve LPG litre fiyatı ne kadar? İl il güncel fiyatlar kaç TL oldu? İşte Petrol Ofisi, Opet, Total, BP ve Shell 25 Haziran 2022 fiyat listesi....

Benzin fiyatları ne kadar oldu? 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları sürücülerin gündeminde yer alıyor. Brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar devam ediyor. İşte 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG'de son durum! Yeni indirim var mı? Opet, PO, Total, Shell ve BP 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatı kaç lira? İl il güncel fiyatlar ne kadar oldu? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 24 Haziran 2022 fiyat listesi....

Trafikte benzin derdinden kurtulun! A101'de elektrikli scooterlar satışa çıktı! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Benzin fiyatlarının her gün katlanarak artması ile elektrikle çalışan scooterlar pek çok kişinin bir numaralı tercihi oldu! A101, birbirinden eşsiz elektrikli scooterları resmi internet sitesinde satışa çıkardı! Peki, A101'de elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi.

Benzin, motorin ve LPG’ye indirim gelecek mi? Araç sahiplerini üzen haber Meclis’ten geldi

Benzin, motorin ve LPG’ye son 1 yılda art arda gelen zamlar araç sahiplerini zor durumda bırakmıştı. Araç sahipleri vergi indirimi beklerken iktidardan dikkat çeken bir hamle geldi.

Benzin ve motorinde vergi indirimi olacak mı? Vergi indirimi gelirse benzin ve motorin kaç liraya düşer?

Benzin ve motorin fiyatlarına sık sık gelen zamların ardından vergi indirimi konuşulmaya başlandı. Peki benzin ve motorinde vergi indirimi olacak mı? İşte ayrıntılar...

Benzin fiyatları geçtiğimiz yıla göre 4 kat artmasına rağmen benzin satışlarının neden %57 arttığı ortaya çıktı

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına üst üste zam gelmesine rağmen Petrol Sanayi Derneği satılan benzin ve motorin miktarını açıkladı.

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, benzin ve motorin fiyatlarının akıbetine ilişkin araç sahiplerini daha da üzecek yorumlarda bulundu.

benzin gideri Haberi

benzin gideri

Siyasilerin enflasyon hızındaki düşüşü fiyatların düşüşü gibi lanse etmeye çalışacaklarını kaydeden Aktaş, enflasyonun martta yüzde 35'e kadar düşeceğini bunun matematiksel bir gerçek olduğunu söyledi. Enflasyonun düşmesi ile fiyatların gerilemesinin kesinlikle aynı anlama gelmeyeceğini vurgulayan Aktaş, "İsteniyor ki insanlar enflasyon hızı düşünce fiyatların da gerilediği algısına kapılsın. Zaten fiyatların gerilemesi durumunda artık enflasyon kavramı rafa kaldırılır. Tüm fiyatların sürekli gerilemesi halinde artık enflasyondan değil deflasyondan söz edilir" ifadesini kullandı.

Aylık faturalar düşecek mi? Giderler azalacak mı?

Aylık doğalgaz masrafında, aylık sigara parasında, aylık benzin giderinde bir azalma olmayacağını ancak vatandaşın cebinden çıkan paranın artış oranında gerileme olacağını anlatan Aktaş, enflasyon hızı yavaşlasa bile vatandaşın cebinden çıkan paranın artarak çıkmaya devam edeceğini ifade etti. Vatandaşın cebindeki paranın artarak çıkmaya devam edeceği süreçte yıllık...