26 / 04 / 2024

bitcoin lark davis

bitcoin lark davis

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Bitcoin'deki düşüş seyrini yorumlayan kripto para uzmanı Lark Davis, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir." dedi.

Bitcoin'deki sert düşüşün seyri: Uzun kış uykusu sonrası rekor kıracak

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Bitcoin'deki düşüş seyrini yorumlayan kripto para uzmanı Lark Davis, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir." dedi.

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekildi.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Bitcoin, altını geçecek!

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Altın almak mı daha mantıklı, Bitcoin almak mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Atılım Murat bugünkü köşesinde altın yatırımını ve Bitcoin yatırımını karşılaştırdı. İşte Atılım Murat'ın 'Bitcoin mi, altın mı?' başlıklı yazısı...

Bitcoin rekor tazeledi!

Kripto paraların en büyük birimi olan Bitcoin yükselişine devam ediyor. Bitcoin 67 bin doları geçerek rekor tazeledi.

Bitcoin'de rekora az kaldı!

Kripto para piyasaları güç kazanmaya devam ediyor. Kripto para piyasaların atası olan Bitcoin rekor kırmaya hazırlanıyor. 

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel'in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

38 yaşında olan Bitcoin milyoneri ve İspanyol Facebook şeklinde bilinen sosyal ağ Tuenti'nin kurucularından Zaryn Dentzel servetini çaldırdı. Zaryn Dentzel dört ya da beş kişilik bir çetenin saldırısına uğradığını açıkladı.

El Salvador Bitcoin'den kazandığı gelirle 20 okul yaptıracak!

Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, Bitcoin sayesinde kazandığı gelirle 20 okul inşa edeceğini açıkladı. 

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.

bitcoin lark davis Haberi

bitcoin lark davis

Kripto para piyasasındaki düşüş, Bitcoin (BTC) ve büyük altcoinlerin biraz toparlanma yaşaması ile birlikte duraklamış görünüyor. Kripto para pazarında büyük korku olduğunu ve duyarlılığın, agresif faiz artışlarına işaret eden yüksek ABD enflasyonundan da aşırı etkilendiğini ifade eden uzmanlar, riskli varlıklar için "elverişsiz bir ortama" dikkati çekiyor.

Piyasadaki düşüş ile birlikte dünyanın en büyük kripto parası, rekor seviyesinden %50’den daha aşağıdan işlem görüyor. Buna rağmen BTC’nin son 24 saatte yaklaşık olarak %5 değer kazandığını hatırlatalım.

"KIŞ UYKUSUNA YATIP REKOR KIRABİLİR"

Kripto para dünyasının tanınan analistlerinden Lark Davis, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında Bitcoin için iki yıllık bir kış sürecinin kapıda olabileceğini iddia etti:

Lark Davis, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir. Umarım bu yaşanmaz ancak bunu...