29 / 03 / 2024

büyükçekmece hasarlı bina yıkımları

büyükçekmece hasarlı bina yıkımları

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de hasarlı 3 bina yıkıldı!

2019 senesinden Silivri'de meydana gelene deprem nedeniyle Büyükçekmece'de hasar alan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan binalar yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde deprem riski bulunan 3 blok için yıkım çalışmaları başladı. 

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Büyükçekmece'de hasarlı 3 bina yıkıldı!

2019 senesinden Silivri'de meydana gelene deprem nedeniyle Büyükçekmece'de hasar alan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Büyükçekmece'de depreme dayanıksız 5 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçede bulunan 5 riskli bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Büyükçekmece'de hasarlı 9 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de 2019 Eylül ayında yaşanan depremde hasar gören Hilal 86 sitesinde 9 blok kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Büyükçekmece'de risk taşıyan 13 bina daha yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece'de, risk oluşturan 13 binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Büyükçekmece'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Mimarsinan Mahallesi, Silivri Caddesi'nde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Büyükçekmece'deki 8 katlı bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 8 katlı bina yıkıldı...

büyükçekmece hasarlı bina yıkımları Haberi

büyükçekmece hasarlı bina yıkımları

Büyükçekmece’nin birçok yerinde aynı anda kentsel dönüşüm çalışmaları devam eden Atatürk ve Fatih mahallelerinde hasarlı ve depremde yıkılma riski taşıyan 111 konut ve 5 işyerinin içinde yer aldığı 115 bağımsız bölüm Büyükçekmece Belediyesi’nin ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul’un öncü ilçeleri arasında bulunan Büyükçekmece’de bugüne kadar yaklaşık 28 bin konut yıkılarak dönüşüme girdi. Belediye - vatandaş ortaklığı ile devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız sürerken ilçenin en eski yapılarından olan ve 1968 yılında inşa edilen 2 blok ve 80 daireden oluşan Körfez Sitesi site sakinlerinin katılımıyla yıkıldı. 5 kat 3 blok ve 33 daire ile 4 dükkanın yer aldığı Harika Sitesi de aynı saatlerde yine belediye ekiplerinin gözetiminde yıkıldı.

‘’Bugün toplam 115 tane...