18 / 04 / 2024

Çamlık 18 ulaşım

Çamlık 18 ulaşım

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Çekmeköy Çamlık 18 adres!

Üsküdar– Çekmeköy metrosunun Çekmeköy durağına yakın mesafede yükselen Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çekmeköy Çamlık 18 adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Çamlık 18 Mika iletişim!

Çamlık 18 projesi FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ ne 16 dakika mesafede yükseliyor. Çamlık 18 Mika iletişim numarası 0212 352 90 87 ...

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık!

Çamlık 18 projesinin inşaat çalışmalarına 2015 yılının Mayıs ayında başlanacak. Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Ulaşıma 10 yılda 100 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, sağlık teknolojileri, ulaştırma altyapısı ile teknoloji, iletişim ve sanal gerçeklik alanlarında 10 yılda 300 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Türkiye'de ulaşıma 14 yılda 320 milyar liralık yatırım yapıldı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 14 yılda Türkiye’nin ulaştırma ve iletişim altyapısına 320 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Çamlık 18 ulaşım Haberi

Çamlık 18 ulaşım

Daire fiyatları 250 bin TL'den başlayan Çekmeköy Çamlık 18, 2 oda 1 salon, dubleks ve mağazalardan oluşuyor.Peki Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?


Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Çamlık 18, Mayıs ayında faaliyete geçecek Üsküdar-Çekmeköy metrosunun yanında, Şile otoyoluna çok yakın ve Boğaziçi Köprüsü'ne 16 dakika, FSM Köprüsü'ne 13 dakika mesafede bulunuyor.


Kasım 2015'te teslim edilmesi beklenen projede, ankastre ürünler, cephe ve pencereler, uydu sistemi, diafon, Artema marka armatürler, kombi sistemi, ısı izolasyonu ve ses yalıtımı bulunuyor.


Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Çamlık 18 adres:

Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy İstanbul

Telefon: 0 (212) 352 90 87

Web Sitesi: http://www.camlik18.com/


Satış Ofisi Adresi Mika İnşaat

Nispetiye Cad. Belediye Sitesi Mine Blok No:2...