29 / 03 / 2024

CopyRobo Bitcoin Blockchain

CopyRobo Bitcoin Blockchain

İki Türk girişimcisi Hasan Kurtuluş ve Avukat Kadir Kurtuluş tarafından geliştirilen CopyRobo sayesinde notere gitmeden telefon ya da bilgisayar üzerinden sadece bir “tık”la tüm dünyada telif haklarını korumak mümkün olacak.

Bitcoin dibe çakılacak! Şok iddia ile yer yerinden oynadı! Hemen çok geç olmadan buraya koşun!

Online Blockchain CEO'su, 'FTX krizi çözülmediği için' Bitcoin'in 8 bin dolara düşebileceği konusunda uyarı yaptı.

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel'in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

38 yaşında olan Bitcoin milyoneri ve İspanyol Facebook şeklinde bilinen sosyal ağ Tuenti'nin kurucularından Zaryn Dentzel servetini çaldırdı. Zaryn Dentzel dört ya da beş kişilik bir çetenin saldırısına uğradığını açıkladı.

El Salvador Bitcoin'den kazandığı gelirle 20 okul yaptıracak!

Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, Bitcoin sayesinde kazandığı gelirle 20 okul inşa edeceğini açıkladı. 

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.

Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu?

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

Bitcoin'in kullanımı yayılacak mı?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem Bitcoin'in diğer kriptolardan farkıyla  ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda, Bitcoin'in sahip olduğu özellikler ile gelecekte çok daha fazla ülke ve şirket tarafından kabul edildiğini görebileceğimizi belirtti. 

Firmaların bulutunda Bitcoin üretimi yapılıyor!

Bitcoin'e yönelik yeni bir tehlike daha ortaya çıktı. Çok sayıda hacker firmaların bulut sisteminde yer alan serverlarda Bitcoin üretimi gerçekleştiriyor. 

El Salvador, 420 Bitcoin aldı: Bir günde 683 bin dolar kar etti!

El Salvador hükümeti en son 20 Eylül tarihinde 150 Bitcoin alımı yapmıştı. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, dün yaptığı bir açıklamada 25 milyon dolar bedelle 420 Bitcoin daha aldıklarını duyurdu.

Bitcoin’in üçte biri 10 bin kişide!

Bitcoin'inin kimlerin tekelinde olduğu çoğu kişinin merak ettiği konulardan biri oldu. Araştırmalara göre Bitcoin'in üçte biri 10 bin bireysel yatırımcının elinde.

Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Dün 61 bin doların altına düşen Bitcoin bu sabah tekrar 62 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı.

Bitcoin neden bu kadar popüler oldu?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda, Avusturya Ekonomi Okulu ve Bitcoin ilişkisini ve Bitcoin'in popülerleşmesinin nedenini açıkladı.

Uzmanlardan kritik Bitcoin yorumu!

Son zamanlarda yükselişine devam eden Bitcoin'in ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. Peki, uzmanlar Bitcoin'in geleceği için ne yorum yapıyor? 

CopyRobo Bitcoin Blockchain Haberi

CopyRobo Bitcoin Blockchain

İki Türk girişimcisi Hasan Kurtuluş ve Avukat Kadir Kurtuluş tarafından geliştirilen CopyRobo sayesinde notere gitmeden telefon ya da bilgisayar üzerinden sadece bir “tık”la tüm dünyada telif haklarını korumak mümkün olacak. Uygulamayı ücretsiz indirmek için copyrobo.com adresine girmek yeterli. CopyRobo ile isteyen herkesin iki esere kadar ücretsiz telif hizmeti alma imkanı bulunuyor 


Proje, eser, fikir, makale, şiir, fotoğraf, sözleşme, senaryo, beste, tasarım ve ses kaydı gibi çalışmaların tek tık ile güvence altına alınmasını sağlayan ve bu sayede dünya telif hakları sisteminde yeni bir çığır açacak olan CopyRobo, hayata geçirildi. İki Türk girişimci Hasan Kurtuluş ve kardeşi Avukat Kadir Kurtuluş’un üç yıl süren ortak çalışmasıyla geliştirilen CopyRobo için 4.5 milyon liralık yatırım yapıldı. Bitcoin Blockchain Teknolojisi ve Nitelikli Zaman Damgası kullanılarak tüm...