27 / 04 / 2024

çorum kentsel dönüşüm

çorum kentsel dönüşüm

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Çorum'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Çorum Merkez'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Çorum'da izinsiz yapılar yıkılacak!

Çorum merkez ve ilçelerinde köy içlerinde ve tarım arazilerinde yer alan izin alınmadan inşa edilen yapıların yıkılacağı açıklandı.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Çorum Kaleiçi’ndeki 39 metruk bina yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 2019 Aralık ayında başlanan metruk binaların yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Çorum’da kentsel dönüşüme tam destek!

Çorum Heyeti, Vali Mustafa Çiftçi’nin öncülüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Çorum için yatırım ve hizmet taleplerini sundu…

Çorum'da arsa payı karşılığı inşaat yaptırılacak!

Çorum Belediyesi tarafından Devane'yi daha modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı. Belediye, kentsel dönüşümün önünü açacak bir işe imza atmak için kolları sıvadı.

Çorum'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grup Başkanı Necdet Biçer, Belediye Meclis Toplantısı’nda çeşitli sorunları gündeme getirerek Belediye yetkililerinden bunlara çözüm bulunması gerektiğini açıkladı.

Çorum'da kentsel dönüşümle 2 bin 596 yapı yıkıldı!

Çorum’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 yıl içinde Bin 489 dosyanın tüm işlemlerinin ve yıkımının yapıldığı belirtilirken, kira yardımı başvurularına göre de 9 milyon 860 bin TL’lik bedelin 6 milyon 650 bin TL’sinin ödendiği kaydedildi.

Çorum'da kentsel dönüşüm için bin 598 başvuru yapıldı!

Çorum'da 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle kentsel dönüşüm uygulamaları sistemi üzerinde 1624 adet yapının riskli olarak ilan bildirildi.

Çorum’un ilk dönüşüm projesi Osmancık’ta gerçekleşiyor!

Çorum’un ilk kentsel dönüşüm projesinin Osmancık’ta gerçekleştirildiğini belirten Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ayrıca 160 hektarlık büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük 15 Kentsel Dönüşüm Projesinden birisi olduğunu belirtti.

Çorum’da 869 riskli yapı var!

Çorum’da 9 adet Yapı Denetim Firması ve Bakanlığın akredite ettiği 3 adet özel ve 1 adet te Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren beton, zemin ve yapı malzemesi laboratuvarı bulunuyor.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Çorum Merkez'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Çorum Devane'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Çorum'un Devane ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında bölge cazibe merkezi haline geliyor. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm imar planları askıda!

Çorum'un Osmancık ilçesinde riskli alan ilan edilen 160 hektar alanın kentsel dönüşüm projesi tamamlanarak askıya çıktı.

Çorum'da kentsel dönüşüm için bin 598 başvuru yapıldı!

Çorum'da 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle kentsel dönüşüm uygulamaları sistemi üzerinde 1624 adet yapının riskli olarak ilan bildirildi.

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm projesi en büyük 15 proje arasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büyük ölçekli 15 ayrı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi arasında Osmancık yer alıyor. İşte Bakanlığın büyük ölçekli kentsel dönüşüm projeleri..

Çorum kentsel dönüşümde Türkiye 7.si!

Çorum'da 2014 yılında yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak genel bir değerlendirmede bulunan Çetin Özdaş, Çorum şehrinde kentsel dönüşüme olan ilginin giderek arttığını da bildirdi.

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm başlatılıyor!

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm başlatılıyor. Osmancık'ta riskli alan ilan edilen 10 mahallede Kentsel Dönüşüm yapılması için hazırlanacak yeni imar planı ve Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi tamamlandı.

Çorum kentsel dönüşüm projesi 14 Ekim'de ihale edilecek!

Belediye Başkanı Hamza Karataş, modern bir kent kurmayı hedeflediklerini vurguladı Kentsel dönüşüm projesi 14 Ekim'de ihale edilecek Manıza Karataş Osmancık Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ihale aşamasına geldi.

Devane Kentsel Dönüşüm Projesinde 440 konut sahiplerini buldu!

Çorum Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yürütülen Devane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1 'inci etabı tamamlandı. Proje kapsamında Çepni Mahallesi'nde inşa edilen 440 konutun hak sahipleri için kura çekimi yapıldı...

çorum kentsel dönüşüm Haberi

çorum kentsel dönüşüm

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a çağrıda bulunarak, Çorum'un 14 mahallesinde acil kentsel dönüşüm için harekete geçilmesi gerektiğini dile getirdi.

Çorumhakimiyet'te yer alan habere göre; önceki günlerde Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın Mahalle Buluşmaları kapsamında Karakeçili Mahallesi sakinleri ile buluştuğun ve burada Yüzevler'in kentsel dönüşüme gerek olduğunu söylediğini anımsatan Tokgöz, "Sadece Yüzevler değil, Çorum'un dört bir köşesinin kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi. Aşgın'ın Belediye Başkanı adayı olduğu sırada Çorum'u tümden kucaklayacağını ve her mahalleye eşit hizmet vereceğinin sözünü verdiğini hatırlatan Ulaş Tokgöz, “Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın bu sözünde durmasını istiyoruz.” dedi.

Başta Çöplü, Gülabibey, Karakeçili, Kale olmak üzere Ulukavak ve Bahçelievler Mahallelerinde de acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini belirten  Tokgöz, ayrıca...