20 / 04 / 2024

denizli park yatırımları

denizli park yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıllardır atıl durumda kalan Zeytinli Bahçe’nin yüzde 60’ının beton olduğunu ve bu beton yığınını kaldırdıklarını vurgulayarak, yeni yapılacak düzenlemeyle bölgedeki yeşil alan miktarının artırılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

Sadık Yetim: Denizli turizmine yatırım yapın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koardinatörü Sadık Yetim, Denizli 'de her alanda yapılan yatırımları desteklediklerini belirtti.

denizli park yatırımları Haberi

denizli park yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin Aralık ayı toplantılarının 3’üncü birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında Büyükşehir Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zeytinli Bahçe uygulamasıyla ilgili yöneltilen iddialara açıklık getirdi. Başkan Zolan, “Bu beton alan Servergazi Belediyesi’nin kapanmadan hemen önce bir derneğe 10 yıllığına kiraladığı bir alandı. Yıllarca atıl kalan ve dokunamadığımız bir yerdi. 2019’a kadar atıl kalacaktı. O bölgeyi alan dernekle yaptığımız görüşmeler sonucunda 7 yılın ardından kira anlaşmasını kaldırdık” dedi. 


“Bahsedilen alanda zeytin ağacı yoktu”


Söz konusu bölgedeki betonlaşmaya dikkat çekerek iddia edildiği gibi bahsedilen alanda zeytin ağacı olmadığını fotoğraflarla vurgulayan Başkan Zolan, “O alanın yüzde 60’ı betondu. Bu beton yığınını kaldırdık. Biz bu alanın yaklaşık 2000 metrekaresini benzin istasyonu yapılması için ayırdık. Burada güvenlik...