24 / 04 / 2024

Ebru Zeynep Dinçel

Ebru Zeynep Dinçel

Beta Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi, Fahrettin Maraş, Ömer Dinçel ve Ebru Zeynep Dinçel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 360 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Uzmanlar Yapı Denetim Proje Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmanlar Yapı Denetim Proje Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi, Ebru Zeynep Dinçel tarafından 120 bin TL sermaye ile Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hamurcu Sitesi'nde kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

'Türkiye'de konut hala ucuz. Faizde yüzde 1'in altı psikolojik sınır'

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut fiyatlarının dolar bazında 2012 yılı seviyelerinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin metrekare olarak hala ucuz olduğunu savundu.

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ömer Dinçel tarafından kuruldu.

Konut satışlarında son yılların en iyi Nisan ayı rakamları yakalandı!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel bugün TÜİK tarafından resmen açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hüseyin Dinçel'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Konut güvenli liman olduğunu ispatladı!

Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel, 2021 Aralık'a ilişkin konut satış verilerini değerlendirdi. Rakamların, konutun güvenli liman olduğunu ispatladığını belirten Dinçel, "Önümüzdeki yıl bu trendin devam etmesini, yabancıya en az 70 bin konutun satılmasını bekliyoruz" dedi.

Konut satışlarında çifte rekor geldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2021'e ilişkin konut satış istatistiklerini bu sabah resmen açıkladı. Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel açıklanan rakamlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Konut satışları 1 milyon barajını aştı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. AKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel konut satış rakamlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konuta talep artacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut kredisi faiz oranlarındaki indirimle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

Armor Yapı İnşaat ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armor Yapı İnşaat ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydoğan Dinçel tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Ebru Zeynep Dinçel Haberi

Ebru Zeynep Dinçel

Beta Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi, Fahrettin Maraş, Ömer Dinçel ve Ebru Zeynep Dinçel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 360 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu. 


Beta Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükte bulunan hukuki düzenlemeler çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek tüzel kişi ve kurumlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin veya bir gayirmenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkullerin niteliği pisaya ve çevre koşullarının analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevevsinde taktir edilmesu konusunda sermaya piyasası mevzuatında belirlenen esaslar çerçevesinde değerleme raporları hazırlamak Her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilirler,...