24 / 04 / 2024

emlak acenteleri kooperatifi

emlak acenteleri kooperatifi

İstanbul'un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren emlakçılar 'Hedef Saygın Emlakçılık' sloganı altında bir araya gelerek Türkiye'nin ilk emlak acenteleri kooperatifini İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü (ISTEB) adıyla kurdular.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

İSTEB'ten Emlakçılık Kanunu açıklaması!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi (İSTEB) Kadıköy'de kiralık ilanı verilen bodrum katı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Arap müşteri getiren turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İnşaat şirketlerinin yerli müşteriye farklı, yabancı müşteriye farklı fiyatlar uyguladığını belirten İSTEB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, “Turizm acenteleri özellikle Arap müşterilerden fahiş ücretlerde hizmet bedeli  alıyor. Bu başıbozukluğun önüne geçilmeli” diye konuştu.

Türkiye'nin ilk emlak acenteleri kooperatifi ISTEB kuruldu!

İstanbul'un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren emlakçılar 'Hedef Saygın Emlakçılık' sloganı altında bir araya gelerek Türkiye'nin ilk emlak acenteleri kooperatifini İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü (ISTEB) adıyla kurdular.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Bünyamin Önel korsan emlakçılara karşı uyardı!

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, korsan emlakçılara karşı vatandaşları uyardı.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak acenteleri kooperatifi Haberi

emlak acenteleri kooperatifi

Türkiye'nin ilk emlak acenteleri kooperatifi 'Hedef Saygın Emlakçılık' sloganıyla kuruldu. Kurulduğu andan itibaren 26 üyeye ulaşan İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü (ISTEB), sektörde hizmet standartlarını yükseltmek için çalışmalar yaparak verimli bir paylaşım ağı kurmayı amaçlıyor. 

Emlakçılık Türkiye'de saygın bir meslek olmalı 

YeniBirlik Gazetesi'nde yer alana habere göre; İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü (ISTEB) Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, ISTEB’i kurarken; emlak tüketicisinin ve yatırımcısının aldığı hizmetin kalitesini arttıracak çalışmalar yapmak istediklerini anlattı. Özcan, ISTEB üyelerinin işbirliklerini geliştirecek kurallı, şeffaf ve güvenilir bir iklim oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını söyledi. 

Ulvi Özcan, bu koşulları sağlayabilmek için uzun zamandır titiz çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Ümit ederiz ki çağdaş emlakçılık standartlarını önce kendi içimizde uygulayabilir; sonrasında emlakçılığın ülkemizde saygın bir meslek olmasına katkı sağlayabiliriz" açıklamasını yaptı. 

ISTEB emlakçılık sektöründe Türkiye’de bir ilk

ISTEB Yönetim...