18 / 04 / 2024

ERA Türkiyenin bursa semineri

ERA Türkiyenin bursa semineri

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

ERA Türkiye, Anneler Günü’nü TEMA’ya bağış yaparak kutluyor!

Türkiye’ye geldiği günden itibaren paydaşlarına verdiği değerle ön plana çıkan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Anneler Günü’ için tüm franchise’ları adına TEMA’ya bağışta bulunacak.

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.

ERA Türkiyenin bursa semineri Haberi

ERA Türkiyenin bursa semineri

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Türkiye, Bursa’da yatırım fırsatlarını anlatacak. Şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.


Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Türkiye, Bursa yolcusu. Bursa’nın gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı “Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri” 21 Nisan Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Kampüsü Corner Plaza Nilüfer’de gerçekleştirilecek. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın da katılımıyla düzenlenecek seminerde sektör uzmanları Bursa’daki gayrimenkul yatırımı ve emlak piyasasına ilişkin tüm sorulara yanıt verecek.

Gayrimenkul sektöründe en fazla hareketlilik yaşanan şehirlerin başında gelen Bursa’nın özellikle Batı yönlü gelişimine dikkat çeken ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, bu bölgede nitelikli gayrimenkul...